Хороскоп за уикенда – 27 и 28 февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Събота и неделя са за отдих, но за вас може да не минат съвсем спокойно. Овните обгрижват близки, мъчат се за помогнат на познати и колеги, които не действат много предпазливо нито по служебни, нито по лични въпроси. Не се впечатлявайте от речено и казано, не всички в кръга ви са благодарни за услугите. Ако имате лични проблеми, съвет на роднини показва правилен ход.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Дните са за отдих, но вие май не сте на такава вълна, мислите за пари, нови служебни изяви, за битови проблеми. Телците да внимават, не е уместно да спорят с близките, отношенията ще се усложнят, нерядко и за дълго. Ако анализирате нещата по-внимателно, ще се убедите, че някои не ви засягат толкова пряко. Необвързаните мечтаят за сериозен съюз, но да не бързат.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубави дни, а още по-хубаво ще си прекарате, ако ги посветите на близки и обичани хора. Едни Близнаци преценяват, че моментът не е подходящ за някои техни делови планове, други няма как да се включат в екипи и купони, които им изглеждат най-привлекателни. Но сте спокойни, с приятели също ще ви е весело, бързо ще стартирате печеливши начинания, сработили сте се отдавна.

РАК (21.06 – 21.07)
Това, за което бързахте в петък, вече трябва да мине на заден план, вкъщи ви чакат други грижи. Раците ще имат добро разбирателство с Лъвове и ще свършат доста работа, така че да не се безпокоят за същите теми в скоро време. Дамите се радват на голямо внимание и обич, ще подсетят и свои близки, че от дома по-хубаво няма. Трябва да се признае: много точно преценявате нещата…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В събота и неделя не споделяте много деловите си планове, по лични въпроси най-добро е разбирателството с Раци. Лъвовете сега са на вълната на емоциите, но те няма да ги подведат в отношенията с близките. Ако някой иска да ви внуши да действате благоразумно, търпеливо, надали ще слушате, сигурни сте в правотата си. На половинката ще дадете време да приеме решение като свое.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Уикендът се очертава доста напрегнат, не е изключено в службата да оставят само на вас някаква работа или вие да следвате твърде амбициозен проект. Девите ще се справят, макар че ще им струва доста усилия, някои задачи ще изискват по-оперативна реакция. Постигнатото ще е от полза и за вас, и на близките ви, вероятно сте човекът, на когото домашните най-вече разчитат.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда като Скорпионите срещате пречки при изпълнение на желания и делови идеи. Везните искат да видят по-бързо резултатите на труда си, ала за момента трябва да бъдат търпеливи, не само целеустремени. Ако става въпрос за по-лични стъпки, съобразявайте се и с планове на избраника си, той сега не е на ваша вълна, идеи за промени в личния живот зреят в спокойна обстановка.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Днес и утре вие и Везни се натъквате на спънки в работата, а и в организиране на свободното време. Скорпионите смятат да поглезят обичани хора, но да е с мяра, иначе ще се окаже, че играят по чужда гайда… В службата имате хубави условия за изява, кариера и печалби, ще ги използвате подобаващо. Отделете време за укрепване, здравето ви е чувствително, а трябва да сте в добра форма.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В събота и неделя получавате интересни делови предложения, но изясняването ще стане чак в началото на март. И група Стрелци готвят новаторски проекти, ще предизвикат обществено внимание, ще привлекат помощници и друга подкрепа. Необвързаните сега могат да уредят важни лични неща, във флирт им върви, имат и човек, с когото могат да подредят добър съвместен живот.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
До края на февруари забавяте деловото темпо, а и ставате все по-критични към близки, познати, колеги. Козирозите да си дадат отдих, изглежда сега към тях се устремяват разни използвачи, службогонци. Спомнете къде бяха те, когато се натъквахте на сериозните пречки и се дистанцирайте тактично. За по-лични неща дръжте на мнението си, макар че околните май въртят някакви интриги…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Динамични дни, а и на вас ви се ще да направите промени в делови и личен план. Водолеите са решителни, но да действат внимателно, все пак нещата засягат и други хора. Служебните ви идеи са находчиви, развоят на събитията може да ги пренасочи, за хубаво е. Дружба и любов променят всекидневието ви, а ако отдавна сте обвързани – помислете как да върнете щастливото време.

РИБИ (20.02 – 20.03)
И за вас уикендът е по-домашен, макар че имате куп нови делови идеи. Рибите да се огледат за партньори, не е нужно да правят голям екип. Водещата роля е ваша, не бива да се гърбите с чужди задължения, да допускате неравномерно натоварване и на колеги. Влюбените са много щастливи, обвързаните се радват на стабилни отношения. Не е чудно, че не ви трябват компании, пък и купони.

Източник: novinar.bg
Автор: Антония Мечкова

Подобни статии

Top