Хороскоп за уикенда – 28 и 29 май

Японски хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя се съобразявате с мнение на роднини, но в понеделник търпението ви може да се изчерпи. И все пак Овните да не избързват с критики към обкръжението си, другите скоро ще разберат сами къде правят грешка. Но вие трябва да уловите ценна информация за нови делови и лични шансове, а ако е нужно – и да покажете на околните, че не са точни в преценката си за вас.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Уикендът е по-напрегнат, но и вие подложете на задълбочен анализ фактите, които не ви харесват. В делови план Телците се дразнят от интриги на колеги, макар че са се присъединили с голямо желание към някакъв общ проект. Измъкнете се тактично или настоявайте за повече дисциплина в работата. Ако лични неща не вървят, преценете можете ли и как ще ги променяте занапред.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Въпросите, които в петък можехте да заобиколите, сега излизат на дневен ред, трябва да помолите за услуги роднини, приятели. Доста Близнаци вече са си направили стратегия, в едни случаи трябва да се възстановява разбирателство и взаимно уважение, в други да се затяга дисциплина. Ще се преборите за това, което смятате правилно, инициативата е ваша. И себе си коригирайте лекичко.

РАК (21.06 – 21.07)
Като в сряда гледайте да не се претоварвате с много ангажименти към клиенти, колеги, близки. Група Раци си чертаят големи делови и лични цели, упорстват и правят пропуски, трябва да се посъветват с по-опитни хора как да наваксат. Втори се отпускат, шансът е на тяхна страна, трети действат по-импулсивно… Промени в стратегия ще помогнат да си гарантирате трайни успехи и печалби.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Хубав уикенд дори лични и делови неща да не тръгват както сте планирали. Част от Лъвовете са по амбициозните проекти, но силите и средствата им са малко, да търсят съюзници и сред бивши опоненти. Втори могат да оставят сегашната работа за по-нататък, изяснили са условия, намерили са финанси, късметът е с тях. Близки заслужават заедно да отдъхнете и да се позабавлявате.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
За събота и неделя се очертават делови и лични неща за изясняване. Девите няма да отлагат, а и разговорите ще са с голяма полза, могат да помогнат на близки и познати да се справят със свои трудности така, че общите начинания да вървят. Само да не ви заразяват с песимизъм, околните са по-неуверени. Отделете специално време за най-обичаните, общи развлечения радват всички.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда сте готови да се върнете към стари идеи и уговорки. Козирози ви подсказват да бъдете колкото се може по-отворени за мнението на околните. Везните знаят точно какво и как да се прави, но и малки отстъпки пред колеги, партньори, роднини са печеливши. В любовта акцентирайте повече на добрите страни на избраника си, слабости имат всички хора. Не е време за друг флирт.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Уморени сте и трябва да използвате почивните дни за отдих, възстановяване и пренареждане на деловата си програма. Скорпионите обаче да не изпадат в мрачно настроение, има шанс да се хванат и с по-интересни задачи, и познати да им окажат помощ. За някои услуги ще заплатите, но трудът струва пари и на приятели да е. Ако лични неща не вървят, подкрепата на близките е безценна…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Задържат се влиянията от четвъртък, гонете своята кариера и не се месете в чужди спорове. Група Стрелци се увличат по купони с приятели, искат да ударят джакпота в някаква далавера. Няма да стане, не се забърквайте в тези игри, а посветете време на лични задължения и самоусъвършенстване. Някои се чувстват щастливи от любовен избор, но времето не е само за забавления…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя сте настроени за срещи и разговори, ще подтиквате и Везни да обсъждат идеите си в по-широк кръг. С Водолеи разбирателството ще е добро, Козирозите прагматично се залавят за печеливши идеи, а първият знак помага с неукротимо въображение. Давайте повече творческа свобода на сътрудници и колеги, а времето за отдих използвайте заедно с най-близките си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В събота и неделя като Козирози ще разчитате на съдействие от хора, с които не сте били много близки. Едни Водолеи си проправят път в деловата сфера, стъпка по стъпка отстояват идеи и принципи. Други сега задействат план, шансът им се е усмихнал и ще приключат с някакви стари проблеми завинаги. Печелите, а е чудесно, че има условия и за лични промени, каквито желаете.

РИБИ (20.02 – 20.03)
И в понеделник няма да сте в най-силна делова позиция, не споделяйте широко идеите си. Част от Рибите да се стегнат за работа, а да не разчитат на разни обещания за услуги, не са им дадени сериозно. Втора група действат в екип, но се притесняват за колеги и близки. Споко, те ще се оправят, а вие се радвате на дълго чакан успех и доходи. Сега не е време за флиртове, а за отдих и анализи.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top