Хороскоп за уикенда – 6 и 7 февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя упорствайте по свои делови и лични планове, не е време да разчиствате сметки със стари опоненти и съперници. Пък и ако се занимавате с такива хора времето ви за работа ще бъде все по-недостатъчно. Овните, които отдавна търсят решение за професионални проблеми, ще го видят в цялата му простота и яснота. Не се налагайте и на близки, обичат ви, а имат свое мнение.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда внушавате и на Деви да се съсредоточат в задълженията си, вероятно личните са повече. Телците да сложат под контрол емоциите си, това ще улеснява решаването на по-трудните задачи, ще дава и по-правилен поглед за избор на подходящи съдружници, сътрудници, а и компании. Дните са за купони, но срещите май се оказват обещаващи и за дела, и в приятелски план.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега вие и Стрелци се радвате на добри изяви и доходи. Околните не само завиждат, ами и се чудят, действате изненадващо, но успешно. Близнаците слушат интуицията си, тя няма да ги подведе при избор на бизнес партньори, а и в интимната сфера. Доволни сте от спечеленото и полученото признание, но ако искате да направите промени в личния си живот, време е да решите какви…

РАК (21.06 – 21.07)
Събота и неделя ви изправят пред пречки в работата и в личен план. Само че Раците да не винят другите, причината за затрудненията е преди всичко в техния избор или начин на действие. Стегнете се за изпълнение на изостанали задачи, помислете дали можете да разчитате напълно на партньори и колеги. Някои си прекарват весело в компании, а като се огледат, искреност там няма.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес и утре като Везни ще търсите равностойно партньорство за начинанията си. Лъвовете да не бързат за начинания, а да се насладят на времето за отдих, отдавна мечтаят и за добри постъпления, и за признание, и за предложения за сериозни съюзи. Е, сега имате всичко това, някои смятат да пазаруват по-скъпи неща, да не се увличат по моди, важна е функционалността на уреди, мебели…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В събота и неделя имате куп неща за приключване. Телци ще ви напомнят да се отнасяте по-сериозно към това, а вие искате и работата да свършите, и творчески замах да покажете. Девите ще съчетаят тези две цели, но е важна и третата – да увлекат колеги и партньори в дейността. Близки ще ви преоткрият, дълго не са ви виждали така вдъхновени, задълбочени, загрижени за околните.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този уикенд разчитате на равностойни партньорства, ще внушавате и на Лъвове да огледат своите, да кажат претенциите си. Е, по-лесно е да се съветва, но тези въпроси стоят и пред доста Везни. Едни пилеят много време по купони и компании, втори се колебаят пред различни бизнес и лични оферти, трети да бъдат по-самокритични. Останете умерени, ще печелите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В събота и неделя имате куп смели идеи за работа, а и за домашни промени, но всичко зависи от благосклонността на шефове и авторитетни роднини. Група Скорпиони ще бъдат по-настоятелни, но щом другите не са на тази вълна… по-добре да си дадат пауза, да се видят с познати, да се повеселят. Само че не е време за флиртове. Не критикувайте, а се хващайте със самостоятелна работа.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес и утре срещи и запознанства ви подсказват печеливши ходове. Увличате и Близнаци в търсене на доходни начинания. Някои Стрелци са имали по-други планове за отдих, но в компания попадат на влиятелни хора, обсъждат се интересни теми, може да се обогатят с важна професионална информация. Доста обвързани ще изживеят пак най-очароващите часове на своята любов…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя се държите далече от споровете на околните, а ще подсказвате и на Водолеи да не се месят. При Козирозите влиянията се задържат и в понеделник, близки ги окуражават да следват принципите си. Нищо чудно да се разделите с неуважителни делови партньори, но пък има и кой а ви оцени. Скоро ново сътрудничество ще покаже какво знаете и можете.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През уикенда имате нужда от съмишленици и партньори, Козирози ви подсказват да не се месите в спорове на колеги, познати, близки. При Водолеите влиянията са от предишни дни, вече трябва да подхождат по-сериозно към практическите пречки, макар че има на кого да се опрат. Общи дела раждат здрави приятелства, а старите дружби са безценни при трудности.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Краят на седмицата не е спокоен, но е хубаво, че реагирате адекватно на трудности и правите разумни промени в предварителния си план. Рибите се натъкват на пречки в деловата сфера, вкъщи също не всичко върви гладко. Ще убедите и близките си да ви подкрепят, със съвместни усилия можете да правите чудеса. Отношения се заздравяват, постигате доста важни общи цели.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top