Хороскоп за уикенда – 7 и 8 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Дни за отдих, но това не значи да ги пропилеете в неща, които не ви интересуват, за да угаждате на познати и близки. Едни Овни рискуват да похарчат и излишни средства, а са ги изкарали с толкова труд… Втори пък се хвърлят във флиртове, вместо да умножават поклонниците си, да търсят човек за сериозна връзка. Трети помагат на домашните да се готвят за делови изяви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За този уикенд се очертават доста домашни и делови задачи, действайте внимателно, за да не си навлечете ядове с пропуски и недоглеждане. Телците правят редица услуги на познати и близки, но хич да не се изкушават да си прихванат от ползи на другите. Май се очертават признаци за леко влошаване на отношения, можете да ги пресечете овреме, парите са най-деликатната тема.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Дни за дома и най-близки, вероятно имате нужда от отдих, а и от време за размисъл и планиране. Е, Близнаците да не се откъсват съвсем от компанията на роднини, познати, колеги, без да ги критикуват могат да им помогнат да подготвят по-добре нещата си. Някои нека да балансират по-прагматично бюджета си, други да анализират истинските мотиви на съюзници и опоненти.

РАК (21.06 – 21.07)
Задържат се влияния от петък, не е момент да се месите в чужди спорове даже като посредник, разприте може да се извъртят против вас. Група Раци се чувстват огорчени от близки, не бива да се поддават на техния тон, ще обърка повече отношенията. Втори се хвърлят във флиртове и авантюри, господата не печелят от такива завоевания. Не допускайте другите да се месят в живота ви.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Засилват се тенденции от четвъртък, трудностите в работата налагат известни ограничения. Лъвовете като Деви и Козирози ще се справят с проблемите, но ако не се поддават на изкушения за купони и авантюри. А не липсват покани. Ако имате финансови проблеми, не бързайте да приемате покани от ново място, идат по-добри оферти. Обвързаните да избягват любовни триъгълници.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В събота и неделя като Лъвове и Козирози се натъквате на трудности, но ще се мъчите да поддържате обичайния си ритъм на живот и работа. Пречки ще има и в следващите дни, Девите да обмислят по-задълбочено деловите си идеи, да планират детайлно изпълнението. Дамите сега се изкушават от флиртове, ще им се да са център на компании, а даже в стари връзки има неразбирателство.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда доста неща ще ви притесняват – в работата съперниците ви взимат надмощие, в личен план възникват неразбирателства. Хубавото е, че Везните не се отклоняват от принципите си и няма да задълбочават спорове, да развалят отношения, от тях каквото зависи – ще помогнат и на близки да не поемат необмислени рискове. Със спокойствие и разум се измъквате от ядове.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В събота и неделя вие и Риби разчитате на съдействие от колеги и познати, не се мъчете да ускорите насила делата си. Скорпионите отстояват принципи, но някои проблеми са отдавнашни, отношенията объркани. Изяснете се, наложете по-приятелски тон. Идват печалби от предишни дни, ще има и привлекателни оферти. Шанс за нови любови, но и стари подхранват чувството ви за щастие.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Чудесен уикенд, вероятно сте уговорили гости и срещи с хора, които обичате и ви зареждат с позитивна енергия. В редица случаи Стрелците имат и дребни проблеми, но бързо ще овладеят положението и ще възстановят хармонията в отношенията си. Други намират верния тон и начин да покажат на близките си колко ги ценят и колко много им дължат. Приятели подкрепят новите ви идеи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За събота и неделя имате много задачи, не е чудно, че като Лъвове и Деви трябва да се правите и с доста трудности. При Козирозите може да се наложи усвояване на още умения, приспособяване към нов делови екип. Старателни и неуморни сте, няма да ви натежи, нито ще допуснете да ви подценяват. Някои мечтаят за любовна връзка, изборът е ОК, от тях зависи как ще редят нещата.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тези дни са за отдих, но вие гоните делови изяви и май ще се изкушите да наложите план на колеги, познати. Не е уместно. Водолеите да изчакат изясняване на ситуацията, има скрит риск, който може да им създаде големи ядове. Пък и времето е за празнуване, вижте се с приятели, роднини, почерпете се. Свободните сърца ще изживеят хубави мигове, могат да създадат и връзка.

РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда вие и Скорпиони трябва да обедините сили с колеги и познати, за да върви дейността. Рибите приемат и чуждо лидерство, а може да станат и водещи в екипа, сега за тях решава значимостта на идеята за работа. Мнозина са във вихъра на любовта, намерили са своя човек и искат да се порадват на развлечения. Някои не срещат тази взаимност, но в бъдеще е ясно: ще я имат.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top