Хороскоп за уикенда – 9 и 10 юли

ОВЕН (21.03 – 19.04)
През уикенда Скорпиони ви внушават да се съсредоточите в домашни и служебни задачи, които напоследък изоставяте, вие го искате от Раци. За Овните делата са важни, а по-важно да изчистят отношения от наслоени клюки и интриги. Ще се справите, показвате искрена благодарност към хора, които ви помагат в трудни мигове. При част от знака проблеми стигат и личния живот.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Събота и неделя предполагат по-сериозно да обмислите стъпки към лични и професионални промени, някои ще бъдат подтикнати към такъв анализ от конкретни събития. Телците могат да си чертаят програма за нова дейност, но да не се блазнят от постове и високи заплати, те са важни само ако си обичат работата. Други се хвърлят във флиртове и авантюри, пък нещо не се получава.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
При вас се задържат влиянията от петък, трябва да търсите подкрепа за идеите си и да бягате далече от чужди спорове. Група Близнаци са планирали отпуск и пътуване, може да е и в чужбина. Втори мислят за ремонти, да разчитат на близки и приятели, ако ще се правят на домашни майстори. Трети имат хубави обществени и бизнес идеи, в екип са без грешка, влюбените доказват себе си.

РАК (21.06 – 21.07)
Дните са за отдих, ако можете да си позволите – по-дълъг, не се чувствате във форма. Някои Раци гонят служебни дела, Овни им предявяват изисквания, така че ще им бъде трудно. Внимателно огледайте отношенията си, с познати и колеги нещата май не вървят гладко. Трябва да разберете защо, да разчистите стари недоразумения. Има интриги, не допускайте да се вкоренят в живота ви.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Хубав уикенд, делата ви тръгват добре, ако ви е била нужна някаква помощ – получавате обещаните услуги. Лъвовете ще се радват на резултатни усилия и придобивки, вероятно се чувстват най-добре в дома и сред роднини. Но и вие бъдете отзивчиви към проблемите на приятели и познати, житейският ви опит е голям, ще подскажете на близки как да надмогнат своите по-лични проблеми.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Напоследък много упорствате по свои идеи, идва време да отдъхнете и да се порадвате на постигнато и спечелено. Ако решите, можете да вземете и по-продължителен отпуск. При част от Девите пречките са повече, обаче те ще използват и най-малкия шанс да реализират свои виждания, стъпка по стъпка успяват. Други се натъкват на некоректност в лични неща, но бързо я парират.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В събота и неделя трябва да преборите доста пречки за изпълнение на идеите си, дано Водолеи помогнат, техните трудности са по-малки. Пред Везните има и битови проблеми, сега да не се правят на майстори, където не са. С такт и търпение изяснявате отношения с партньори, колеги и роднини, ще се заемете с печеливши неща. Ако сте търсили приятелство и любов, ще ги намерите…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
През уикенда вие се съсредоточавате в делови и домашни задачи, подтиквате и Овни да го сторят. Доста Скорпиони може да се откажат от планиран път, но като Стрелците няма да споделят грижи, ядове. В работата е малко рано да разширявате начинания, но има още какви умения да усвоите, за да завоювате високи позиции. Необвързаните да си търсят половинката, шансът ще е с тях.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес и утре като Скорпионите не говорите много за проблемите си, вероятно не сте най-доволни от работата на екипа си, другите се разтакават. Стрелците тактично да изяснят нещата с колеги, а и с родата, да помогнат, ако другите не знаят и не умеят нещо. Откриете ли пропуски, наваксайте ги и подчертайте, че няма място за немарливост. Взискателността ви е и към най-близките у дома.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Дните са за отдих и е редно да ги посветите на почивка, тонизиране. Група Козирози имат делови ангажименти, които ще ги накарат да се заседят над книгите и пред компютъра, може би искат да усвоят още умения. Да не е за сметка на здравето, някои не са във форма, трябва да се допитат и до лекар. Ако в любовта не върви, дайте си пауза, обмислете нещата, зависят ли от вас?

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През уикенда имате добри възможности за изява и печалби, помагате и на близки Везни, техните трудности са по-големи. При Водолеите влиянията са от четвъртък, обмислили са получените оферти и макар нещата досега да не се подреждат бързо, вървят и ще носят печалби. Срещате стари познати, могат да помогнат. Някои правят важна стъпка в любовта, връзките им са хармонични.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Уикендът не е лек, обмислете внимателно стъпките си в служебната и личната сфера. Доста Риби са склонни да налагат мнение, но ако партньорите им имат свобода на действие, подкрепата ще е къде по-полезна и навременна. Мнозина ще преодолеят куп трудности, това ще заздрави и интимната им връзка. Дайте си кратък отдих, тонусът ви иска грижи, а и деловата динамика ще нараства.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top