Хороскоп за четвъртък – 10 ноември

ОВЕН

Благоприятен ден за решаване на недовършени задачи и изостанали задължения. Не е изключено за някои дела, изискващи незабавно разрешаване, да ви потрябва помощ от приятели или колеги. Избухливостта и нетърпението могат да ви затруднят при решването на проблемите. Търговсите операции, свързани с риск, ще ви донесат загуба. Вашето финансово състояние и без това е плачевно. Не унивайте. Имате достатъчно сили, за да обърнете ситуацията в правилната посока.

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ за всяка делова активност. Планиране, строителство и търговия, контакти и придобивки. Пътуванията обаче няма да са успешни. Може с успех да се заемете с организационни въпроси или важни мероприятия. Важното е днес да използвате творчески подход към всяка работа, тогава тя ще стане не само по-интересна, но и доходна. Ако някой се обърне към вас с молба за съвет или помощ, не му отказвайте. Всичко сторено от вас ще ви се върне многократно.

БЛИЗНАЦИ

Днес може да проведете сериозни делови преговори, които ще бъдат много успешни. Умението ви да убеждавате ще ви послужи и за прокарването на нови идеи и да получите солидна подкрепа. Очаква ви промяна в социялния и обществен статус. Може да реализирате тези желания, които по-рано са ви се стрували неизпълними. Отношенията ви с противополния пол ще бъдат доста успешни, но всичко зависи от вашето настроение и общите интереси.

РАК

Вярвайте повече в своите възможности и работете здраво. Това е формулата за успех днес. Не витайте в облаците. Денят е отличен за делови контакти и договори, сключване на брак или годеж. Не участвайте в никакви съмнителни начинания. Прекалената ви амбициозност може да провали някои планове. Ще се наложи да отмените почивката си и да поемете допълнителни задължения, което никак няма да се хареса на семейството ви.

ЛЪВ

Тщестлавието и честолюбието ви могат да затруднят разрешаването на някои важни въпроси. Забравете за своите амбиции и лични интереси, за да не изпаднете в немилост. Служите за пример на много хора, затова се дръжте на положение и бъдете искрени и по-достъпни в отношенията си. Днес не търсете кредити, застраховки, ипотеки. Не рискувайте във финасовите операции, материални или юридически въпроси. Съдбата не е на ваша страна и няма да ви подкрепи.

ДЕВА

Борете се за своето щастие, но не прекалявайте с претенциите и изискванията си към партньора. Никой няма да изтърпи това. На работа може да се окажете затънали в дела, изискващи незабавно придвижване и разрешаване. Разчитайте на хладния си и трезв разум итогава ще се справите успешно. Не се поддавайте на риск и авантюри. Търговските и финансовите операции са твърде рисковани и няма да са печеливши. Бъдете благоразумни и премисляйте всеки свой ход.

ВЕЗНИ

Денят обещава да е успешен. Благодарение на повишената ви работоспособност и обаяние ще постигнете набелязаните цели. Творческите личности може да реализират идеите си. Но за изпълнението на рутинните си задължения днес ще трябва да положите повече усилия. Не прибързвайте и не се отнасяйте лекомислено към задълженията си. Това едва ли ще се хареса на околните. Любовните отношения днес ще се окажат източник на вдъхновение и жизнен заряд.

СКОРПИОН

Днес ще се наложи да се сражавате, за да защитите убежденията и принципите си запазете обаче бурния си темперамент за личните отношения, а не при общуване с колегите. Вашата интуиция и прозорливост ще ви помогнат да се ориентирате бързо в нови ситуации и нови проекти. Бъдете предпазливи при нови любовни запознанства. Ако имате връзка не си позволявайте да флиртувате наляво и надясно. Не е безопасно.

СТРЕЛЕЦ

Днес проблемите на работа ще изискват повече сили и енергия, а също и финансови вложения отколкото сте планирали. Не се поддавайте на емоции, а влошеното самочувствие и раздразнителността ще ви докарат нервен стрес. Ако в този ден ви предстои пътуване бъдете предпазливи заради опасността от травми. За да постигнете успех днес се обърнете към всичко позитивно в себе си и насочете своята енергия в нужната посока.

КОЗИРОГ

Днес ще трябва да се настройвате в движение към текущата ситуация, която възниква в живота ви. Проблемите ви могат да дойдат не от там, където ги очаквате. За съжаление приятелите и колегите ви няма да ви подкрепят. Бъдете предпазливи с предложенията, които ви предлагат незабавна печалба. Избягвайте всички съблазнителни неща дори да ви ги поднасят в красива опаковка. Вечерта може да бъде изпълнена с романтика и любовни обяснения.

ВОДОЛЕЙ

Новите и неординарни замисли ще ви помогнат да получите повишение на заплатата или перспективна длъжност. Използвайте своите способности да намерите нужните хора и да се ориентирате в сложната ситуация. Днес може сериозно да се скарате с любимия човек или близък роднина. И причина за това ще станат необмислените ви думи и постъпки. Пътуванията, контактите и применето на гости ще ви позволи да възвърнете вътрешното си равновесие и да се заредите с енергия.

РИБИ

Личният ви живот най-накрая се подрежда както вие искате. А вие се притеснявате, че никой не ви обича, не ви цени или не иска да ви види. С работата ситуацията е по-сложна, но с помощта на влиятелен приятел нещата ще се подобрят. Не поемайте обаче отговорност за неща, за които сте сигурни, че няма да се справите. Постарайте се днес да не се поддавате на емоции и необмислени постъпки. Помислете как да продължите образованието си, какви нови възможности може да използвате за разширите бизнеса.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top