Хороскоп за четвъртък – 11 август

ОВЕН

Деловият живот на много от вас обещава да бъде доста наситен. Някои от вас ще получат възможност да се придвижат напред в кариерата и социалната стълбица. Други ще сменят работата си с нова по-перспективна и интересна. Не губете връзка с предишни партньори и колеги. Може да се наложи да поискате съвет или помощ от тях. В личните си отношения търсете партньор, който ще ви позволи да бъдете такива каквито сте. Само така ще се радвате на щастлив семеен живот.

ТЕЛЕЦ  

Някои от вас ще получат интересни предложения както в деловата сфера, така и в личния  живот. Не се отказвайте от новите възможности, това ще промени начина ви на живот. Времето е подходящо да обмислите плановете си за бъдещето и именно от днешните решения може да зависи вашата съдба. Приложете най-добрите си качества, за да вземете правилно решение. Набележете приоритетните си цели и действайте смело.

БЛИЗНАЦИ 

Бъдете креативни, изобретателни и прявявайте най-добрата си страна и съдбата непременно ще ви даде шанс. Определете правилно приоритетите си и работете за постигане на целите си. Въздържайте се от обиди и субективни преценки на партньорите си, за да не влошите отношенията си за дълго. Правилната преценка на възможностите и ситуацията ще ви помогне да направите най-добрия избор за себе си.

РАК

Успехът ще съпътства тези, които добре са осмислили и планирали своите действия. Може да се заемете с някои реорганизации и преустройства на работното място. Да преосмислите отношенията с някои хора, защото успехът ще зависи от колективните ви усилия.  Деловите контакти със задгранични партньори ще са продуктивни и успешни. Деловите пътувания и срещи ще са много полезни и резултатни. Не са изключени някои промени в личния живот.

ЛЪВ 

Най-добре днес ще се чувствате у дома, сред уюта на семейството си. Там всички проблеми и трудности избледняват. Не търсете приключения и избягвайте рисковете. Успешно ще успеете да представите пред обществеността своите постижения и проекти. Всичко е във вашите ръце и не чакайте инициатива отвън. Сами търсете договори и различни договорености. Стремете се към стабилност и надеждност. Нека това да са ви критериите при избор на партньори и дейности.

ДЕВА  

Благодарение на вашите способности и отговорност ще успеете да повишите авторитета си и да укрепите позициите си сред колеги и пред ръковдството. Всичко зависи е във вашите ръце. Творческият подход към всяко дело ще ви донесе успех и добри финансови резултати. Бъдете готови за това, че натоварването и отговорностите ви ще се увеличат и почти няма да ви остане време за личен живот. Това може да предизвика напрежение в отношенията ви с партньора ви.

ВЕЗНИ

Деловите хора ще получат добри възможности за развитие на бизнеса си и да постигнат успех в професионалната сфера. Това ще ви донесе и стабилни доходи, което ще затвърди финансовото ви състояние. Препоръчително е да водите здравословен начин на живот, за да успеете да се възползвате максимално от предоставените ви възможности. Някои обещаващи нови запознанства може да ви заблудят, че сте срещнали истинската любов, но това не е така.

СКОРПИОН 

Мобилизирайте силите и енергията си, за да се възползвате от шансовете, които ви се предоставят само от вас зависи дали ще успеете да реализирате пановете си и да намерите подходяща подкрепа. Не проявявайте излишен риск във финансовите операции, защото той няма да се оправдае. Вечерта може да срещнете забележителен човек от противоположния пол, който ще запълни празнотата в душата ви.

СТРЕЛЕЦ

Днес е добре да прецените резултатите от труда си. Направете изводи за допуснатите грешки и планирайте следващите стъпки в професионалното и личното ви развитие. Не проявявайте излишна активност и рисковани действия. Съсредоточете вниманието си на рутинните задължения и не допускайте грешки. Лесно ще се справите с възникналите проблеми и ще се справите със задълженията си успешно стига да контролирате емоциите си.

КОЗИРОГ 

Днес ще постигнете успех във всичко важно за вас. Ще успеете да се справите със заплануваните задачи стига да го направите честно. Твърдо преследвайте набелязаните цели и преодолявайте препятствията. Контактите и пътуванията в чужбина ще бъдат успешни и ползотворни. Не се хвърляйте в любовни приключения. По-добре изчакайте да срещнете вашата половинка, отколкото да свързвате живота си с първия срещнат.

ВОДОЛЕЙ 

Днес ще се наложи да поемете отговорност, защото останалите единодушно ще ви изберат за лидер. Най-после парите, вложени в различни проекти, ще започнат да ви носят доход. Лесно ще завоювате доверието и подкрепата на близките си ако сте по-открити. Не се притеснявайте да поискате помощта им ако е нужно. Контактите с хора отдалеч ще са ви от полза за реализацията на нови планове и проекти.

РИБИ

Днес по-добре заемете изчаквателна позиция и не се противопоставяйте на другите. Ако доскоро сте доминирали над тях може да се срещнете с недоволството им днес. Може да постигнете успех и да реализирате замисленото, но само ако се придържате към собствена линия на поведение. Избягвайте обаче агресивно поведение и конфликтни ситуации. Не давайте пари на заем, няма да ги видите скоро. Въобще бъдете по-внимателни и отговорни към себе си и другите.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top