Хороскоп за четвъртък – 16 юни

Седмичен хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък задачите ви са свързани с пътувания, допълнителна информация, при мнозина и с нови партньорства. Хубаво е, че имате по-високи изисквания към другите, но е важно и вие да полагате повече усилия за разширяването на професионалните си умения. Овните го правят, но и конкурентите им са доста, да пазят интересите си. Печелите си и ви се иска по-бърза кариера, а не става…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За четвъртък имате доста работа, но желанието ви за сътрудничество с колеги и познати като че ли не е високо. Защо, Телците могат да ги включат в проекта си и да разчитат на знанията и уменията им така, както и те да участват в екип с интересни задачи. Добре е, че сте бдителни, ще помагате и на другите да избегнат излишни рискове. Пестеливи сте и все пак не стигайте до дребнавост.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък вие и Раци залагате на обединение с колеги, познати, близки, напоследък трудностите в работата са доста. Близнаците няма да се откажат от идеите си, пък и става ясно, че реализацията е възможна и ще бъде от полза за екип, обществени групи. Упорствате по поетите ангажименти и вече личат окуражителни резултати, важно е и за другите, учат се да избягват рисковете.

РАК (21.06 – 21.07)
Този четвъртък обединете усилия с колеги и познати, по-нататък като Близнаци ще задълбочите сътрудничеството в работата. Група Раци мечтаят за нови постове и дейности, днес е по-разумно да се съсредоточат в сегашните си задължения и партньорства. По-припрените лесно губят отвоювани позиции, поемат необмислен риск. Идеите ви са добри, но искат подготовка, реклама…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък вие и Везни изяснявате делови въпроси, това ви гарантира добри постъпления. При Лъвовете влиянията се задържат, има и теми, които тепърва се задълбочават. Внимавайте да не дадете повод на колеги и шефове да ви смятат за несериозен или некомпетентен работник, има околни, които въртят разни интриги в екипа. И широкопръстите може да си навлекат неприятности.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега търсите съмишленици и партньори, не налагайте идеите си на Скорпиони, имат свои. Част от Девите май се разочароват от хора в кръга си, улавят техни егоистични подбуди. Вие също държите на печалби и престиж, но не на чужд гръб. Едва ли ще има възможност за откровен разговор, спестете си критиките и се дръпнете от неподходящи екипи. Идеите ви са добри, ще ги реализирате.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък вие и Лъвове изяснявате задачите си, но все пак не прибързвайте да налагате нови идеи и други промени в екипа. Важи особено за Везни, които се изявяват в обществени организации, там преодоляването на трудностите става по-бавно, а те си чертаят високи цели. Идеите са добри, направете си по-прагматичен план, скоро и други ще бъдат готови да приемат лидерството ви.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Днес се състезавате с Деви по находчивост в работата, все пак е добре вие и Стрелци да прокарвате своите идеи с такт. Някои Скорпиони са самоуверени, да не се окаже, че са сгрешили в преценки и ходове… Ако околните са ви говорили за пречки, търсете съветите им с по-голямо внимание, ще намерите пресечна точка на интересите си, ще обедините сили в името на общи ползи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък вие и Скорпиони можете да прокарате идеи за промени в екипа благодарение на дипломатичността си. Ако успеете – ОК, ако не, в близките дни мнозина ще се откажат от този подход. Стрелците разчитат на съдействие от колеги и познати, но като че ли забравят, че трябва да поддържат и развиват постигнатото. Други следват своя стратегия, а околните често не ги разбират.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Четвъртък ви кара да спазвате предварително определена програма за работа, да пестите енергия. Козирозите са планирали добре задачите си, но ако действат с партньори – изискват същото темпо и от тях, хората приемат това като притеснение, налагане. Дайте на екипа си свобода, а вие се съсредоточете в проблемите, има пречки, рискове. Някои да бъдат по-грижовни към тонуса…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В четвъртък трябва да изясните ред делови въпроси, а на вас не ви се ще да кажете даже на близки какво ви притеснява в работата, на какво залагате. Водолеите да бъдат по-пестеливи, да го изискват и от околните, но да не се боят от пречки, това е условието да покажат знания, находчивост. Бързате да приключите задачите, хвърляте сили, но все пак не изпреварвайте събитията.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този четвъртък в работата има трудности, трябва да уреждате много стриктно административни и финансови въпроси. Рибите с такт, но твърдо ще отстояват изискванията си в работата. Е, част от колегите ще се съобразят със съветите ви, но други са склонни да въртят интриги. Няма да отстъпите от принципи, не давайте воля на емоции. Ако специалисти съветват вас, слушайте и изпълнете.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top