Хороскоп за четвъртък – 18 май

ДЕВА

Забързан и много интересен ден ви предстои. Няма да ви е лесно да запазите спокойствие и да не реагирате остро на всичко, което се случва около вас. Можете да проявите своите способности в много начинания. Вашата целеустременост и трудолюбие ще ви помогнат в близко бъдеще да постигнете добри резултати и да решите някои финансови въпроси. Ако в любовта не сте толкова практични и сериозни може да срещнете своята половинка. Пътуванията ще бъдат успешни и ще ви подарят много интересни преживявания. Възможни са трудности при общуването и контактите с жени, ще ви бъде трудно да намерите общ език с тях.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще започне с известна умора и желание да се скриете от натрупалите се проблеми, но по-късно през деня ще почувствате душевно обновление. Ще намерите начин да преодолеете всички трудности и да постигнете целите си, независимо от обстоятелствата. Тогава ще се заемете за работа енергично и с лекота ще се справите с конкуренцията и ще постигнете желаното. Днес си спомнете, че всеки сам кове своето щастие. Проявете инициатива в личните си отношения и не чакайте дълго, а първи протегнете ръка за помирение с любимия човек. Не се бойте да говорите за своите чувства и ще срещнете разбиране.

СКОРПИОН

Ползотворен ден, през който ще успеете да довършите до край много стари дела и да започнете нови проекти. Бъдете предпазливи в думите и постъпките си през този ден. Иначе ще затънете в толкова проблеми, че сами няма да можете да се оправите. Вършете работата си самостоятелно и не разчитайте на чужда помощ. Търговската дейност, сключените сделки и работата с ценни книжа ще са особено ползотворни днес. Реализацията на плановете ви ще зависи доколко можете да се приспособите към новите условия на работа и дали ще съумеете да предразположите колегите си. У дома могат да възникнат спешни проблеми, които ще трябва да решите веднага.

СТРЕЛЕЦ

През първата половина от деня са възможни трудности и разочарования в личния живот или усложнения в общуването с партньори или роднини. Бъдете внимателни и предпазливи. Не се занимавайте с нищо, което свързано с риск или хазарт. Лесно може да станете жертва на нечии манипулации. Не се поддавайте на мрачни мисли и емоционални сривове. Мислете за нещо приятно и позитивно. Вслушайте се в съвета на по-опитни хора. По-късно през деня приятна новина ще ви измъкне от депресията. Денят е благоприятен за пътуване или посещение и приемане на гости. Това ще ви зареди с приятни преживявания и емоции.

КОЗИРОГ

Днес сте способни да пометете всичко, което се изпречи на пътя ви към целта. Това е твърде драстичен начин да постигнете успех, но друг изход няма да намерите. Бъдете предпазливи във финансовите операции. Особено ако сами правите преводи. Благоприятни промени на работното място или работа с нови хора по нови проекти ще разнообразят ежедневието ви. Преди това обаче довършете всичко изостанало и разрешете натрупаните проблеми. Денят е подходящ за пътуване и смяна на обстановката. У дома се опитайте да внесете нещо ново, което ще стопли атмосферата.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде ярък и запомнящ се, наситен с интересни събития и приятни срещи. Често у вас ще идват много приятели, а твърде възможно е да се появят и някои далечни роднини. Направете така че никой да не пречи никого, за да не възникне напрежение у дома ви. Не всичко обаче ще се подрежда така както на вас ви се иска. Обмислете внимателно финансовата страна на вашата дейност, обсъдете и решете важни делови въпроси. Следвайте целите си упорито и настойчиво. Отнасяйте се критично и внимателно с партньорите си. Може някой да се опита да ви подведе.

РИБИ

За да избегнете някои неприятни моменти, днес не се намесвайте в чуждите спорове и разпри. В противен случай може да застрашите кариерата и самочувствието си. Денят ще е особено ползотворен за творческите личности и за тези, които се занимават с личен бизнес. Насочвайте енергията си към съзидателна дейност и никакви проблеми няма да ви попречат. Обогатявайте знанията и уменията си, ще се появят нови увлечения и интереси. Нови запознанства може да ви накарат да се почувствате свободни от предишните си връзки. Все пак се научете да поставяте граници между социалните си контакти и личните връзки.

Източник: astrovega.org

1 2

Подобни статии

Top