Хороскоп за четвъртък – 19 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък вие и Близнаци трябва да се пазите от спорове с хора, които обикновено ви подкрепят в работата. Пред доста Овни сега се очертават примамливи възможности за делови начинания и печалби. Е, ако се вгледате по-внимателно, ще видите и доста рискове, май не си струва да се заемате с някои идеи. Може да напредвате по-бавно, важно е да е сигурно, без спадове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този четвъртък работите ви не вървят така, както на вас ви се ще, но трябва да приемете и по-бавното темпо, и по-ниската резултатност. Телците могат да бъдат спокойни поне за дохода си, но все пак да не пилеят с лека ръка. Ако сте обградени с ухажори, внимавайте, флирт може да ви навлече ядове и с близки. Трябва да се признае, в любовта ви върви, някои се чувстват много щастливи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък подтиквате и Овни да не спорят с колеги и познати, които често помагат да осъществите идеите си. Ако е нужно, влезте във временно делово партньорство, няма дълго да уговаряте подходящите хора. Близнаците обаче да не поемат непремерен риск, нерядко се заблуждават, бързайки да постигнат амбициозни цели. По-добре действайте по-умерено, разсрочвайте задължения.

РАК (21.06 – 21.07)
Сега вие и Лъвове се настройвате доста философски. То и няма как – Раците не печелят в това, в което искат, но пък и успех, и пари идват по друга линия и нещата се балансират. Все пак анализирайте внимателно ситуацията, за да си гарантирате в бъдеще по-високи резултати, подкрепа от шефове, издигане. Ако пътувате по работа, ще има моменти на приятен отдих, важни запознанства…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък под влияние на Раци ще анализирате по-задълбочено нещата, важно е, щом искате да действате самостоятелно. Пък и ще се наложи, сега Лъвовете попадат сред бърборковци, с които реализацията и на добри идеи ще се окаже трудна. С приятели разбирателство и сработване са изпитани отдавна, действайте и успехът ще ви радва. Част от знака да се погрижат и за тонуса си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Четвъртък подсказва: в работата се задават трудности, при някои може да става дума за по-дълъг период. Така че Девите да не се изкушават от бързи и лесни победи и пари, задълбочено да анализират своята и дейността на бизнес партньори, има опит за шмекеруване на техен гръб. С такт ще се освободите от хитреци, урокът ще е ценен за дела. Не надценявайте своите умения и методи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този четвъртък вие и Скорпиони ще се оглеждате за нови делови партньори, пък и между тях може да намерите приятели. При Везните влиянието е от близките ден-два, все още не е належащо да прибързват, целите им са точно определени, няма да им се изплъзнат. Показвайте такт, търпение, умения и прозорливост, тези качества печелят симпатии, не само вашата общителност.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък вие и Везни мислите за нови партньори може да се споразумеете за общи изяви. И при Скорпионите влиянията са от предишни дни, но са си направили точен план и ще работят упорито по наистина значими задачи. Престижът и печалбите ви са извън съмнение, предлагат ви се още по-добри постове и дейности. Вие си знаете, а идва време и за отдих, анализ на детайли.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
И за вас четвъртък е щедър на успехи и печалби, но вие си знаете колко труд и старание ви е струвало всичко. Стрелците са оптимисти, работата не ги уморява и особено ако ги води към мечтана цел. Сега мнозина могат да направят стъпка напред в кариерата, да поемат желани поръчки или да тръгнат на път. Препоръки и признание улесняват нещата, не намалявайте упорството.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Четвъртък ви зарежда с ведро настроение, дано не ви подведе да пропилеете време и шансове в деловата сфера. Група Козирози се увличат по приказки и търсене на лесни успехи, не е техен стил. Хората ценят вашите знания, умения и настойчивост, можете да получите покровителство, препоръки и услуги, да напреднете в службата. Не се връщайте към неизползвани преди възможности.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В четвъртък вие и Риби се радвате на добри резултати и печалби. А и как иначе като Водолеите са си направили точна стратегия. Само че някои са твърде настойчиви, налагат се по кои задачи да работи екипът, партньорите може да се разсърдят. И вие бъдете по-грижовни към тонуса си, пък и по-гъвкави и да не отстъпвате от искания. Влюбените ще изживеят чудни мигове..

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега като Водолеите ще има от какво да сте доволни, макар че и амбициите ви не са малки. За момента Рибите не могат да постигнат точно свои желания и цели, но ако потърпят – ще им се отвори шанс, вероятно имат и силна закрила, шефове и партньори са преценили колко много знаят и могат. За повечето от знака е препоръчително да действат в екип, макар че днес други ще ги избират.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top