Хороскоп за четвъртък – 21 април

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък вие и Козирози искате да уредите финансови неща и по-добра служебна позиция, не е време да бързате. Иначе група Овни ще влязат в спор точно с хората, които биха могли да ги подкрепят, помагали са им и преди. Преценете силите си и с търпение се заемайте със задачи без да шумите много около себе си. Проектите си трябва да готвите задълбочено, да усвоите умения.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За четвъртък си поставяте доста амбициозни задачи, оценките на шефове май не съответстват на амбициите ви. Поне за момента можете да бъдете спокойни за финансите, ако сте уморени от деловата седмица – дайте си кратка пауза. Ако не ви се почива, гответе новите си проекти, има неща за учене. Май трябва да отдъхнете, важи за по-възрастни и заети на две или повече места Телци.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък вие, Скорпиони и Деви трябва да бъдете много внимателни по финансови въпроси. Близнаците планират точно изявите си, да подтикват и Водолеи да мислят по-мащабно, влиянията се задържат до началото на другата седмица. Ангажирани сте с партньори, даже да не сте най-доволни от помощта им, насочете ги, преразпределете задачи и не възлагайте от свои отговорности.

РАК (21.06 – 21.07)
Напрегнат четвъртък, но пък ви разкрива доста шансове за изява и печалби. Раците ще потърсят и нови помощници и партньори, в екип работата ще върви някак по-леко. Разбира се, ако сдържате желанието си да спорите и да правите забележки, нито вие, нито другите са съвършени. Вечерта си дайте отдих, поглезете близки, има с какво да се хвалите. И повече, отколкото сте очаквали.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До края на седмицата се задържат влияния, които ви карат да бъдете отстъпчиви с околните, за да осъществите желанията си. Лъвовете имат и добри връзки, за да разполагат с достоверна информация за някои промени, които протичат в службата. Ще си направите своя стратегия, но все пак не настоявайте и шефове, и колеги да се възхищават само от вашия стил и успехи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък сте доволни от хода на делата си, а и от постъпленията, все пак като Близнаци и Скорпиони трябва да внимавате с финанси. Девите срещат и трудности, но подхождат прагматично, имат и сигурна подкрепа от страна на влиятелни личности, заслужили са доверие. Ще се възползвате от шанса, не хвърляте сили нахалост, а и близките ви много ще се радват на постигнатото.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес е добре да поддържате по-умерено темпо в работа, а да подтиквате и Стрелци да не бързат. Партньорите и колегите на Везните са нетърпеливи, веднага се хващат с новите делови проекти. Вие виждате, че подготовката е слаба и ще се опитвате да успокоите духовете, а и да предложите на шефовете по-мащабен план. Шансът е с вас, и да загубите в началото, после наваксвате.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък подтиквате близки Близнаци и Деви да бъдат по-пестеливи в харчове и по-бдителни за ощетяване. Скорпионите май не са твърде доволни от деловите си връзки, партньори и колеги са склонни да заобикалят принципи и правила в името на лесни печалби. По-уместно е да се дистанцирате от тези съюзи, имате план и за самостоятелни идеи, скоро ще проличи и какво можете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този четвъртък по примера на Везни не бързате много в работата, не бива да се месите и в спорове на околните. Влиянията ще се задържат в близките дни, Стрелците не бягат от проблемите, не е време и да търсят нов екип и изява. Гледайте стриктно задълженията си, а след като сте изказали мнение, оставете близки да действат както смятат за добре, а и да носят отговорност за решения.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Засилват се някои вчерашни влияния, не споделяте нашироко деловите си планове. Още повече Козирозите като Овни се стремят да си уредят по-високо платена работа. При мнозина съветите ще са актуални и в началото на другата седмица, да не дразнят околните с високото си самочувствие. Шефовете са оценили уменията ви, ще ви подкрепят, а и разбирателството с колеги е ценно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В четвъртък вие и Близнаци градите амбициозни делови стратегии. Другите бързат за кариера и печалби, а вие подбирате по-перспективни начинания, не работите от днес за днес. Приятели подкрепят Водолеите, харесват идеите им, а и организацията, която налагат. Скоро и колегите ви ще се убедят: подходът ви е правилен, сполуките идват една след друга, утвърждавате се като лидер…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този четвъртък ви чакат доста задачи за приключване, а не сте в позиция да изкомандвате колеги и близки да се мобилизират. Рибите да не съжаляват, с добра дума и компетентно мнение ще накарат околните бързо и качествено да изпълнят поетите ангажименти. Това ще сплоти екипа, а и наистина мнозина в него са ви помагали, не мислете, че само вие подкрепяте обезкуражени хора.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top