Хороскоп за четвъртък – 23 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък по упорство можете да се състезавате само с Везни. Все пак Овните да внимават, не са изключени ситуации, в които има да се чудят как да постъпят, а шансът е много мимолетен. Ако ви предлагат партньорство, не се колебайте, сътрудничеството е уместно в момента, взаимно се допълвате и сте доволни от свършеното. За семейните се очертават радости от деца и внуци…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Напрегнат четвъртък, но ако се държите настрана от споровете на околните – можете да свършите доста важни неща. В някои случаи Телците ще използват противоборствата, за да решат свои задачи, в други просто ще се отдръпнат, макар че това ще се отрази зле на общите инициативи. Държите на печалби, но не на всяка цена и левче по левче ще стабилизирате дохода си, не рискувате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега внушавайте и на Риби да търсят съдействие на колеги и познати, работата е доста. До неделя влиянията ще се засилват, Близнаците ще бъдат стриктни и тактични, вероятно и шефове, и колеги ще оценяват високо приноса им в дела. Ако имате идеи за промени в личен план, няма веднага да накарате най-близки да ви следват, а те скоро ще се уверят в правотата ви, в обичта не се съмняват.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък е редно вие и Водолеи да се държите на по-заден план в екипа, а не да убеждавате Стрелци да прибързват с инициативи. Е, утре и Раците ще влязат в по-спокойно работно темпо, за доходите си сега няма какво да се притесняват. В момента доста неща зависят от влиятелни познати и роднини, вие се гответе за подходящ шанс. Не е време за флирт, може да си навредите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега откъсвате повече време за общуване с околните, а утре няма да се пилеете по срещи и купони. Чак в понеделник Лъвовете ще се върнат към по-важните делови въпроси, днес обаче получават интересни оферти, дават смели идеи за преодоляване на проблемите в екипа. Дръжте се далече от хора, които не ви вдъхват доверие, имате достатъчно приятели, които ще работят честно за вас

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Днес вие и Скорпиони нямате условия за нови делови изяви, придържайте се към по-рутинни задачи. Това не значи Девите да се отпуснат, да не търсят възможности за начинания и печалби. В приятелско общуване ще чуете смели идеи, а като добавите вашия прагматизъм, умението да изпипвате детайлите… В момента може да не предприемете големи стъпки, но обсъждането е важно.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък вие и Овни преследвате деловите си цели най-упорито, а трябва да се каже, че задачите ви са доста, близките молят за какви ли не услуги. Хубаво, че Везните се справят с всички пречки, а настроението им ще привлече нови помощници, ще окуражи стари екипи. Очертават се приятни изненади, но част от знака мислят само за своите финанси, не са склонни да развържат кесията…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сега като Девите трябва да се съсредоточите в по-рутинни задачи, новите си идеи за изява и приходи не споделяйте поне за момента. Скорпионите, които работят по самостоятелен план, ще се справят по-леко, а ако имат отговорност за екип – ще преживяват грижите и пропуските на всеки колега. Накрая ще има с какво да се похвалите, но битката за общи успехи и печалби никак не е лесна.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък поддържайте обичайно делово темпо, макар че предвиждате промени. Стрелците да не се поддават на уговорки на Раци да бързат с инициативи, може да провалят добри шансове за изява и печалби. Други нека да вземат предпазни мерки, чужди ядове им подсказват какво не са изпипали, къде е вероятно да ги атакуват. Не рискувайте, подценявате своите слабости.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Все още се чувстват вчерашните влияния, работата ви е много и в сряда Козирозите трябва да бъдат по-съсредоточени в делата, колкото и рутинни да изглеждат. Някои от знака ще получат шанс за по-перспективни изяви, други ще убедят шефове и клиенти да ги подкрепят в смела инициатива. Привличате ли сътрудници, трябва да са хора, в които имате доверие, делите с тях късмет…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък вие и Раци не се изтъквайте много между близки и познати. В едни случаи Водолеите ще получат отговорни задачи и стъпка по стъпка ще покажат професионализъм, ще се утвърдят в екип. В други околните даже няма и да подозират за връзките ви, но изявата ви в работата е убедителна, за някои и доста печеливша. Не е време за флирт или компромиси в личен план.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък Близнаци ви подтикват да търсите помощ поне за част от задачите си. За група Риби работата е рутинна, това не им харесва, ще им се да покажат какво могат още. Не бързайте, ще има възможност да се изявите, вероятна е и приятелска помощ, препоръки. Други вече са заявили големи способности, но това предизвиква и завист, интриги, не само възхищение и искрена подкрепа.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top