Хороскоп за четвъртък – 26 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Като вчера избягвате намеса в чужди спорове, Везни ще ви уговарят за търпение. Овните и Рибите сега трябва да поддържат равномерен ритъм на работа, не е време за скокове в кариерата, а за стабилизиране на позиции. Ще разчитате и на помощ от близките, и на своето трудолюбие, а и на пробивност. Повеселете се вечерта с приятели, ще ви е къде по-забавно от големи купони.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За четвъртък намалете делови и лични амбиции и ако около вас има спорове – дръжте се настрана, не ви засягат. Телците да следват стриктно своите задачи, вероятно няма да вървят твърде бързо, някои са уморени. Съзнавате, че не сте на обичайното си ниво, виждате и пропуски, ще се стараете да ги отстраните. За част от вас предупреждение да не ламтите за пост, а да подбирате работата.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък се заредете с търпение, не е време да спорите с Раци, отношенията ще се влошат. Повечето Близнаци имат нужда от услуги и ги получават, сега някои намират и силни покровители. И въпреки това не бързайте с нови идеи и инициативи, ситуацията ще се развива във ваша полза, може да намерите екип, в който си струва да участвате. За мнозина се очертава изненадващо влюбване.

РАК (21.06 – 21.07)
Този четвъртък си спестявайте спорове с близки, Близнаци в кръга ви се мъчат да избягат от деликатни теми. Утре Раците вече не отлагат решението на въпросите. Сега действайте търпеливо, уточнявайте детайлите, съобразявайте се с колеги, партньори, клиенти, за да не преработвате нещата. Не случайно казват: по-добре по-малко, но по-добре свършено. На път бъдете по-бдителни.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес вие и Девите сте в чудно настроение, но не забравяйте домашните дела, Риби не случайно ви търсят за помощ. Сега доста Лъвове имат по-напрегната програма, до вечерта или в близко време ще им се отвори възможност да се видят с обичани близки, да се повеселят. Някои са влюбени, ала преди да се обвържат по-сериозно, да помислят имат ли общи принципи с избраника си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега като Лъвовете сте готови за купони, но ще следвате чужди желания. Е, поне в работата Девите държат на своите идеи и планове, само че няма да ги налагат на другите. Не позволявайте и на вас да ви се месят в сметките и програмата, няма защо да се обяснявате, да пилеете време за дреболии, които другите не изпипват добре. Искате ли да убедите клиенти в нещо, успявате.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък не споделяте своите радости и грижи, ще подскажете и на Овни да се държат настрана от чужд спор. Доста Везни няма да искат да посредничат в такива отношения сега, кой каквото прави – на себе си го прави. Анализирайте внимателно всяка ситуация, шансът за успех често ще е на кантар, а забележки на колеги и клиенти имат основание. Грижете се за отдиха и тонизирането си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Четвъртък обещава добри изяви и печалби, но вие трябва да подбирате много внимателно с кого каква инициатива ще задействате. Група Скорпиони не са и в позиция да избират, тях ги преценяват по професионализъм, дисциплина и сърдечност, ще ги поканят за интересна и високо платена работа. Други водят тайни преговори, ламтят за печалби, кроежите им не дават желания резултат.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
От днес до неделя трябва да мислите повече за деловите си цели, да уреждате административната и финансовата страна на въпросите. Доста Стрелци имат чудесни идеи, енергични са и неуморно ще привличат сътрудници и партньори за изпълнение на плана си. Ако честно защищавате обществения интерес, ще спечелите симпатии, а и завидни приходи. Е, някои гонят най-вече второто…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За четвъртък се очертават доста делови трудности, но ако сега започвате някаква нова работа – приемете ги като нещо естествено. Пък и пречките не плашат Козирозите, а ги амбицират да упорстват и да дадат най-доброто от себе си. Бъдете много внимателни с парите, а и със здравето, и се запасете с търпение да направите всичко така, както смятате, че ще бъде по-ефективно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Труден четвъртък, хич няма защо да усложнявате отношенията си с колеги, партньори и клиенти, като мислите как да спечелите зад гърба им. Не е във ваш стил, пък и Водолеите са достатъчно даровити, за да си намерят още и още възможности за изява. Само че преценявайте по-критично ситуацията, някои шансове са мимолетни, не всичките ви идеи са уместни. Мобилизирайте се.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък сте стриктни към делови и лични ангажименти, ще напомняте за домашната работа и на Лъвове. Рибите като Овните намират време за всичко, но да се пазят от клюкари и завистници в екипа си, плетат интриги. На път бъдете много внимателни, в други дела може да се случи да не спазвате правила. Не сте без пари, но по-добре си правете сметката, вкъщи има разходи.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top