Хороскоп за четвъртък - 29 септември - DC news

Хороскоп за четвъртък – 29 септември

ОВЕН

Днес ще се наложи да промените всичките си планове. Постарайте се да избягвате ненужни контакти и отложете важните решения. Денят е подходящ за анализ на информация, творчески проекти и срещи с делови партньори. В пълна мяра може да почувствате поддръжката и любовта на своите близки. Някой от тях неочаквано ще направи нещо мило и неочаквано за вас. Приятен сюрприз от любимия човек, който се е върнал от пътуване, ще ви изненада и зарадва.

ТЕЛЕЦ

Финансовото ви състояние нараства и ви изпълва с приятно удовлетворение от добре свършената работа. Всички, които са се съмнявали във вас и са критикували избора ви, сега ще трябва да си вземат думите назад. Може да посветите време и усилия на учене или усвояване на нова специалност това ще ви отвори нови врати в професионалната сфера. Вечерта може да откриете нови приятели в интернет пространството, но не пропилявайте цялата нощ за това.

БЛИЗНАЦИ

Само ще спечелите ако успеете да сдържите емоциите си днес. Особено ако се наложи дълго да общувате с началника си. Едва ли ще обърнете нещата в своя полза ако прекалено разпалено защитавате позицията си. Четете внимателно всичко, което подписвате и не тръгвайте сам на дълъг път. Може да затънете в рутинната работа, но интересен помощник ще ви помогне да се справите успешно и да си създадете приятни емоции. Спортни занимания или разходка на чист въздух ще ви заредят с енергия.

РАК 

Днес ще постигнете успех ако работите уединено и не контактувате особено с останалите. Особено тези от вас, които имат творческа професия, така ще се увлекат от интересен проект, че няма да усетят как е свършил деня. Може да се разстроите, че очакваните пари не са дошли. Някои от вас ще предпочетат да прекарат деня в уюта на собствения си дом. Общуването с близките ви хора ще ви донесе душевен комфорт и хармония.

ЛЪВ 

Днес ще трябва да се занимавате с това, което е изгодно, а не увлекателно. Трябват ви финансови постъпления за запланувано интересно пътуване. Въздържайте се от активни действия в професионалната сфера и от всякакви промени в личния живот. Изгубеното или счупеното не може да се поправи. Личният ви бизнес може да пострада от невярно съставени документи, затова бъдете особено внимателни какво подписвате. Не преживявайте толкова силно, това са временни и преодолими трудности.

ДЕВА

Бъдете благодарни за предоставените от съдбата шансове и се постарайте да ги използвате добре. Бъдете внимателни и предпазливи. Избягвайте ненужните разговори и контакти, а вземането на важни решения отложете за по-подходящ момент. Ново запознанство ще ви навлече сериозни проблеми, затова не се доверявайте на малко познати хора. От сутринта неочаквано позвъняване от бивша любов ще развали настроението ви за целия ден.

ВЕЗНИ

Имате зелена светлина за всички нови проекти и идеи. Ако преодолеете мързела си може да постигнете невероятни успехи. Сега е моментът да съберете информация за своите конкуренти и да набележите стъпки за справяне с тях. Ако изпуснете възможността по-късно ще бъде трудно да промените нещата във ваша полза. Вечерта компанията на приятели ще ви помогне да се избавите от мислите за работа. Любимият човек може да ви изненада с приятна запомняща се среща.

СКОРПИОН

Днес ще бъдете в плен на илюзии, а това е толкова нетипично за вас. За да преодолеете тази тенденция, най-добре се посветете на трупане на нови знания, повишаване на квалификацията и самоусъвършенстване. Посещението на такива курсове не само ще ви да даде нови знания и умения, но ще ви запознае с нови интересни хора, с някои от които може да станете особено близки. В личния ви живот може да ви изненада странна ситуация, но с помощта на приятел ще разберете за какво иде реч.

СТРЕЛЕЦ

Дръжте се по-скромно и оставете вашите действия и резултати да говорят вместо вас. Вашите приятели ще ви помогнат да промените някои свои планове и виждания за живота. С помощта на влиятелна подкрепа може да получите нова работа и да смените професионалното поприще. Денят е благоприятен да започнете ремонт и реализация на плановете си за благоустройството на дома ви. Земеделието, строителството и селско стопанство са сферите, в които е най-вероятно да постигнете успех.

КОЗИРОГ

Днес ще изпитвате трудности в контактите с приятели и близки, а също така и с непознати хора. Трудно ще контролирате гневните изблици и недоразуменията. Не подлагайте на съмнение и критика деловите си партньори. Тъй като в момента те са по-успелите, значи имате какво да научите от тях. Всички организационни въпроси, данъчни проверки и оформяне на документи, издавани от държавни органи, ще се извършат успешно. Най-добре работете в уединение и отделете време за преглед на бъдещите ви планове.

ВОДОЛЕЙ

Може да изпаднете в неловко положение ако робувате на остарели принципи. Почерпете опит от по-младите как да се справите в подобна ситуация. Очаква ви далечно пътуване и връщане ня някои стари дългове. Събирането на полезна информация ще ви помогне за следващите ви проекти. Тези от вас, които имат творчески професии, може да бъдат посетени от музата и кой знае, може да създадат шедьовър. Важното е да имате свобода на действие и себеизява.

РИБИ

Не си струва да хабите силите си напразно. Най-добре си вземете почивка и отдъхнете за малко от неразбориите на работното място. Деловите срещи и преговорите ще са продуктивни и ще доведат до сключването на изгодни сделки. Комуникацията с приятели от далеч ще ви даде приятни емоции и нови теми за размисъл. Послушайте интуицията си как да избегнете неприятните материални въпроси, които тревожат половинката ви.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top