Хороскоп за четвъртък – 30 юни

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък си налагате ограничения, но и сега, и в следващия понеделник ще има от какво да бъдете доволни в работата. Доста Овни се придържат към дневен режим, който ще им гарантира чудесна физическа и професионална форма, може да си намерят съмишленици. Други привличат покровителство на шефове, хората се опират на тях, защото кажат ли нещо – правят го, и то добре.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В края на юни вие, Стрелци, Козирози и Скорпиони гоните по-високи печалби, а и шансът е с вас. Към тези теми Телците ще се върнат и в близките дни, сега им предлагат нови дейности, стабилните приходи ще са сигурни за доста време напред. Не забравяйте да подкрепите и изненадате с нещо близки, те се радват на вашите сполуки винаги, а и приятели може да съберете за почерпка вечерта.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
От вчера залагате на обединения с колеги и познати, и да е само за изпълнение на определени задачи – ще бъдат полезни. При Близнаците влиянията се задържат и в началото на юли, да анализират промените в обстановката, но да не налагат със сила идеите си. В някои случаи и няма как, в други все още не ви вярват, по преценката ви е точна и ще привлечете хора, важни за желаното.

РАК (21.06 – 21.07)
Като в сряда се мъчите да изпипате всеки детайл в работата си, но това май не харесва на околните. Раците ще срещнат силно противодействие, ако директно предложат промени в организацията на екипа или други делови новости. А и шефовете имат свои грижи, така че гледайте да балансирате за момента нещата да вървят. Скоро ще дойде време за ваши идеи, сега стабилизирайте доходите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
И да имате големи проекти, четвъртък не е за тях, а за изпълнение на рутинни задачи. Лъвовете се натъкват на пречки, които не могат да преодолеят на мига, но усилията им са твърде плодотворни, с времето клиенти и партньори ще се убеждават колко добри професионалисти са. Давайте си повече отдих, ако искате, отделяйте време за ново обучение и без да споделяте факта с познати.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък деловата ви позиция не е много силна, действайте по-тактично. Девите улавят някакви интриги между познати и колеги, може и шефове да са настроени зле към идеите им. Споко, имате силни аргументи и документи, за да защитите правотата си, а и сдържаността говори във ваша полза. Нещата ще се изяснят, страстите ще се уталожат и занапред работата ще върви по-спорно.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Напрегнат четвъртък, мнозина срещат упорство и неразбиране там, където са търсили подкрепа. Сега околните като че ли не оценяват приноса ви, а шефът ги слуша. Везните да не се поддават на негативни настроения и разочарования, в работата има възможности, които трябва да се използват. Ще дойде време, когато и другите ще се убедят: били сте прави и постигате това, което желаете.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Завършвате юни като Телци, Стрелци и Козирози, стремите се към по-високи печалби, но едва ли ще говорите много за новите си планове. Няма и защо, доста Скорпиони днес успяват благодарение на услуги на познати и близки, правили са им преди време ценни услуги и сега те им връщат жеста. Ако ви издигнат, колегите ще ви следват с желание, с приятели на купон сте тамада…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този четвъртък вие, Телци, Скорпиони и Козирози гоните по-големи печалби, но за някои проекти още не е моментът. Затова пък за други не бива да пилеете и минутка, привличайте нови съмишленици, ако трябва – правете по-смели вложения. Който дава навреме, двойно дава… Група Стрелци мислят само своя доход, рискуват да отблъснат важни хора, демонстрации не винаги са от полза.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Завършвате юни като Телци, Скорпиони и Стрелци – устремени към високи печалби. Само че Козирозите, които сега започват работа по нови проекти, да не бързат толкова, на този етап се очертават и критики, и трудности. Група от знака са сигурни в знанията и уменията си, гонят си интереса и ще влошат отношенията с колеги. Внимавайте, така вредите на бъдещи съюзи и приходи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Изнервящ четвъртък, забравете за бързането и лесните успехи. Доста Водолеи имат добри идеи за делова изява и печалби, но не срещат подкрепа на колеги и познати. И все пак не се обезверявайте, анализирайте пак ситуацията, сигурно ще се открие момент да изпълните замисъла. Вместо да се мъчите да доказвате кой е прав, набележете варианти, в редица случаи ще са и по-добри от първия.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Критичността ви в работата е обяснима, има пропуски за наваксване. Рибите обаче да овладеят емоциите, това влияние властва до следващия вторник. А и със спорове ще постигнете по-малко, отколкото да ловите добри възможности в работа и да се пазите от провокации на околните. Вечерта по-тактичните ще се убедят, че стратегията е добра, близките и любимият ги подкрепят твърдо.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top