Хороскоп за четвъртък – 7 юли

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този четвъртък като Девите трябва да уреждате най-стриктно документи и финансови въпроси. При Овните влиянията се засилват до началото на следващата седмица, да използват приятелство с влиятелни хора и дискретно да уговорят съдействие по проблемите. Не е нужно околните да знаят какви връзки имате. Не забравяйте да хвалите колеги, които упорстват за общ успех.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубав четвъртък, но работата е доста, дано разчитате на стриктни партньори. Вечерта мнозина ще имат повод за празнуване с компания, да преценят точно времето си, иначе ще го пилеят без особена полза. Даже Телците да са център на купона, да оставят някой час и за роднини, семейните се чувстват най-добре у дома, сред най-близките. Покажете им това и обсъдете с тях новите си идеи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напрегнат четвъртък, вероятно има проблеми в деловата сфера, с финансите. Не се напъвайте да ги решите на мига, само ще се изнервите и още. А не е и време Близнаците да се карат с колеги и близки, които обикновено харесват и подкрепят идеите им, да не ги обвиняват в липса на упоритост, прозорливост и пр. Вгледайте се в своите задачи, усвоявайте умения, ще надмогнете пречките.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък трудности и натоварвания не ви плашат, но Лъвове не очаквайте да ви следват. При Раците се задържат влияния от началото на юли, които благоприятстват печалбите. Ако пък сте във ваканция, отделете ден-два да помогнете на близки в градината, да се порадвате на плодородието на земята. В делата – разбирателство с шефове, партньори, клиенти, разширявате изяви.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този четвъртък Раци ви подтикват да поемете нови и нови задачи, може да се стигне до остри спорове. На Лъвовете не им върви особено в делата, но и не приемат даже съветите на близки. Ако търсите партньори, точно сега едва ли ще привлечете, околните са склонни да гонят свои цели и идеи. Дамите да се съсредоточат в ангажименти у дома. Почивайте повече, тонусът ви не е висок.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък вие уреждате много внимателно дела и финансови въпроси, ще съветвате и Овни да действат така. В работата си Девите се натъкват на куп пречки, но ще се справят, да не се поддават на песимизъм. Някои мислят за минали несполуки, това е полезно доколкото извличат поуки, но иначе да не се вживяват. С търпение и доброжелателност към околните постигате повече.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък Водолеи ви подсказват нови възможности за изява и постъпления. Само че дали Везните ще ги използват добре? Част от знака не са били твърде грижовни при подготовка на начинанията си, втори се осланят на приятелски услуги и се отпускат при задачи с изисквания за срок и качество. Пазете се от интриги, а и не се лакомете да печелите зад гърба на екип, ще си създадете яд.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Четвъртък идва с куп делови проблеми, по-добре да овладеете критичността си, а и да не се месите в споровете на колеги, партньори, клиенти, щом не ви засягат пряко. Скорпионите понякога са хапливи в забележките, днес всяка излишна дума и непремерена емоция ще създават проблем, който няма да се преодолява леко и бързо. Стремите се към изявата с търпение и скромност…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този четвъртък делови начинания ви изправят пред пречки и трудности. Доста Стрелци няма да се откажат от плана си, но да засилят бдителността и да не си въобразяват, че всичко ще става точно както те казват. Вечерта е за срещи и запознанства, възможни са и предложения за обвързване. Свободните сърца да помислят и за това, дамите са склонни само към флиртове, а не им са от полза.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък делата ви изискват голямо внимание, но и владеене на емоциите. Козирозите ще работят не само с приятели, а и с хора, с които не се разбират особено, но в името на важни и срочни задачи ще направят нужното екипът да е действен и организиран. Резултатите си заслужават дори с някои колеги и познати да не заздравите доверието до степен да изберете бъдещ общ проект.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък вие и Везни търсите нови възможности за изява и печалби, общуването много ви помага. При Водолеите влиянията се задържат до неделя, не е грях да се похвалят тук-там с какво са се заели, работят по добър проект и ще привлекат интерес, подкрепа. Не се изкушавайте да печелите зад гърба на екип или да използвате задкулисни игри, успехът идва с почтеност и умения.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Четвъртък е за изясняване на важни въпроси, не всички са ви по душа. Е, група Риби ще се справят с проблемите, пред които ги изправят близки, и дали днес, или по-нататък, ще се убедят, че всичко е било за добро. Други от знака поемат делови рискове, но много им се ще да изпълнят амбициозния си план. Поне се съветвайте с най-компетентните хора, не е време да слушате празни приказки.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top