Хороскоп за четвъртък – 9 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък делата ви са много, срещате куп трудности. Овните обикновено търсят съвети и услуги от приятели, но сега другите не могат да ви отделят исканото внимание. Преценявайте точно какво, как, кога да свършите, не е изключено да усложните нещата с погрешни оценки, натрупване на пропуски. Няма да загубите и тогава кураж, само че защо да си усложнявате живота…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Четвъртък изисква повишено внимание – в едни случаи правите пропуски, в други опонентите ви са в доста по-силна позиция. Телците да не се боят да отстъпват, да доизпипват нещата, които не са станали подобаващо добре. Ако имате и нови идеи за общественополезни начинания, сега можете да намерите подкрепа. Ще тичате до вечерта, а свършеното ви радва, помагате и на близки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този четвъртък се дръжте настрана от чужди спорове, имате доста работа. Близнаците може да се натъкнат и на по-сериозни делови трудности, ако разчитат на помощ от колеги и познати, ще се разочароват. Други от знака направо сами си решават да не търсят съдействие, нито да дават съвети на родата какво да прави, какво пък не бива, всеки носи отговорност за себе си.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък Скорпиони ви подсказват да не се самоизолирате, но вие не сте склонни да следвате съветите им. Раците имат амбициозни планове, ала още не е време да подхващат реализацията и сегашните пречки подсказват това, както и че им е нужен отдих, развлечения. Общуването с близки и познати може да насочи към идеи, може да дойдат предложения за интересна изява. Но пестете.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този четвъртък неотклонно преследвате деловите си цели, ще внушавате и на Водолеи да упорстват в работата си. Група Лъвове имат нови шефове и покровители, които ще дадат голяма свобода на начинанията им, очертават се печалби. Дано не се подлъжете да действате по неподготвени проекти, рискът е значителен, не бива да пропилявате чудесни условия, а и способностите си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Задачите за четвъртък са много, но и постъпленията са добри, затова може да пообиколите магазините. Девите да харчат по-разумно, доста модни неща ги привличат, но е важно и колко са им удобни и нужни. Нови идеи можете да обсъдите в приятелски кръг, намирате сътрудници и из далечни места, а влиятелни покровители помагат да изпълните смелия замисъл най добре.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък сте пълни с енергия и сигурно мечтаете за бърза кариера. Я по-кротко. Част от Везните не се съобразяват даже с прогнози на специалисти, готови са да поемат делови, финансов и личен риск, едва ли ще се окаже доходен. Други са по-сдържани, като не им се отвори една врата, тропат на другата и с помощ на познати, на заместник-шефове и пр. ще успяват завидно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този четвъртък ви наляга умора, ще се държите по-назад в екип и между познати. Раци не са на вашата вълна, не им се налагайте. А и Скорпионите да внимават за пропуски в работата си – едно е да се ориентират точно по тях за промени, друго – да упорстват и да ги задълбочават. Част от знака получават свобода за творчество, ще я използват, но ще има и критики, да не се плашат.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
До началото на следващата седмица е добре да бъдете по-толерантни към околните и да преглъщате забележки към техните недостатъци. Стрелците имат разни хубави идеи за изява и са склонни да прибързват, но моментът не е подходящ за това, не са подготвили работата, нямат подкрепа на шеф. Тя скоро ще дойде, не се изнервяйте. Някои май са влюбени, а изборът им е изненадващ.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
И да сте настроени критично към колеги, партньори, познати, премълчавайте и си гледайте своите делови задачи. Сега доста Козирози няма и да търсят нови сътрудници за проектите си, упорити професионалисти са, могат да се справят и сами. Печелите и пари, и признание, може да ви издигнат. Други вече се настройват за отдих и флирт, не е време за авантюри, колкото и да ги влекат…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За четвъртък имате куп делови и лични ангажименти, но ако Лъвове се мъчат да ви командват – няма да ви е драго. Включително и защото Водолеите гледат често доста по-далече отколкото и най-големите им съмишленици. От друга страна, оказвате се сред хора, които имат нужда от подкрепата ви – с услуга и дума им давате вяра. Дано наградата ви е в изненадващите поводи за радост.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък е добре да изясните някои делови проблеми, поемате много задачи. В едни случаи Рибите ще останат доволни от реализацията, може да са споделяли и идеи, а да не са срещали разбиране от колеги и познати. В други обаче печалбите ви подлъгват да се хвърлите в развлечения, да пилеете време и пари. Не си навреждайте на имиджа, ще се забъркате в яд, който не е ваш…

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top