Хороскоп за 18 юли

хороскоп

Овен 21 март – 20 април

Ден на призив. Активизирайте се максимално, за да не изпаднете от класацията. Родените в първата декада ще водят тежки битки в посока на бизнеса и личния си интерес. Очаквайте конфликти на работното място и вмешателства в личната ви програма. Натоварете се физически, не си позволявайте лукса да почивате. И на морето ще свършите някаква важна работа и ще дадете нова насока в живота на близък. В деня преди пълнолунието ни обзема някаква необяснима тъга и печал. Не оставайте сами тази вечер.

Телец 21 април – 20 май

Такъв силен и успешен ден ще чакате може би цял месец. Използвайте всяка възможност и вариант за окопаване на работното място, за подписване на нови договори и старт на нова работна програма. Ще бъдете покровителствани във всяка инициатива, ще се радвате на разбиране и съдействие и ще привлечете качествени хора в екипа си. Всичко предприето ще тръгне по правилата и в бъдеще ще носи ползи. Не се колебайте да тръгнете по нов път, да направите нов избор, да използвате всеки удобен шанс и случайност.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на тръбача свирещ сбор. Съберете семейния и работния състав, уточнете промените и реформите, както и бъдещата си политика по отношение на странични хора и фактори. Бъдете активни на работното място и се включете във всяка шефска или колегиална инициатива. Сега е момента да предложите и наложите новите условия на работа и заплащане, да се впишете в променящата са обстановка с предложения и изявления, с които другите ще се съобразят, ще харесат и одобрят. Мислете разностранно и действайте целенасочено.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес конкурентите ви се обединяват, вадят компромати, опитват се да ви притиснат и ограничат в действия и позиции. В такъв момент е от особено значение да има на кого и какво да разчиташ и да се опреш. Свикайте семейния и професионален съвет. Набележете мерки и изпреварващи ходове, с които да парирате ударите и да останете недосегаеми. Без приятелска и роднинска защита няма да се справите. Вечерта е потискаща за хората с маниакални депресии. Пълнолунието навява тъга, преувеличавате нещата.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден с повишени изисквания, но и с възможности за печалби и придобивки, които не идват всеки ден. Постарайте се да яхнете ентусиазма на околните, да се проявите като истински лъв на работното място и мъркащо коте у дома. Може да направите удобни и приемливи за другите собствените си идеи и намерения. Лесно се работи в екип, още по лесно се постига напредък в посоката, която друг път е била запушена или забранена. Не забравяйте и рекламата. Време е за разширение на бизнеса за внедряване в нова пазарна ниша и нова среда.

Дева 23 август – 22 септември

Денят ще отвори нова страница в личния ви и професионален живот. Това е денят с главна буква, който може да промени и пренасочи амбициите ви в нова посока, да ви ощастливи с неочаквани варианти и предложения, на които не бива да се отказва. Днес и утре амбицията ви достига високи нива. Може да получите повече от това, което искате или се надявате. Важното е сами да не се ограничавате. Девата трудно стига до позиция на големия началник. Опитайте да започнете нов семеен бизнес. Юридическата ви позиция е силна.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на големите амбиции, но и на голямата конкуренция изискваща още по голямо натоварване, което няма да ви се отрази добре. Ще срещате съпротива където и да отидете и каквото и да поискате. Всичко ще става по трудния начин, ще изисква повече разходи и пренастройка на позициите ви. Вечерта се прибирате капнали, но и у дома няма да има мира за вас. Спазвайте някои ритуали. Не се оглеждайте дълго в огледалото и не се парфюмирайте силно. Не оставайте сами тази вечер, ако се чувствате нещастни и подтиснати.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на призив, събираме се под знамената на личната си и професионална активност. Всеки гони своите цели, стреми се с нокти и зъби да изтика другия и да си подреди живота. Всичко предприето ще носи късмет. Добре е да се спазва диета, но пълнолунието превъзбужда сетивата и апетитите. Тази вечер и утре ще искате повече отколкото можете да поемете или някой може да ви даде. Ще ви залее едно особено чувство на неудовлетвореност, което ще обтегне отношенията и ще провокира семейните връзки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят дава предимства на наистина борбените и амбициозни хора и на тези, които умеят да организират работата в екип, да стимулират колеги и близки за постигане на целта важна за всички. Предприетото в момента ще носи късмет и ползи в бъдеще, ще позволява да се окопаете на сигурна позиция в бизнеса и в обществото. Подпишете нов договор, търсете паралелна работа и творческа заетост. Сега е момента да спазвате диета, ако искате да отслабнете, но и течностите да се намалят, за да не се разводнява шлаката.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре както се казва „избивате рибата”. Имате реални шансове да пробиете в нова среда, да ви повишат, да подпишете изгоден договор, да си осигурите позиции и връзки, които ще ви подкрепят и застраховат във времето напред. Всичко, което стартирате ще носи перспектива, пари и успешна реализация в бизнеса и в обществото. Ще доминирате в разговорите, ще пренасочвате преговорите у дома и на работното място в посоката, която ви е изгодна. Увеличете оборотите и физическото натоварване.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един от дните, в които може да поведете екипа си или да сформирате такъв. Направете предложения, поканете за участия в перспективни проекти хората, които знаете, че ще ви свършат работа и ще си бъдете от взаимна полза. Ще се окажете в центъра на събития, които някой друг дирижира, а от вас се очаква да свирите първа цигулка. Дано интересите ви не се сблъскат челно, никой няма да спечели от това. Добре е да сключвате нови договори за работа, особено ако сте родени около залез слънце. Рекламирайте се, излезте от сянката.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден с много варианти, с възможност да се влезе в нова среда, да се започне нова работа или връзка и да се направи това, от което в миналото сте се притеснявали. Пълнолунието ще напълни и потребителската ви кошница, ще ви срещне с подходящите хора за съвместна работа и живот. Пътувайте организирайте на място нов екип или група по интереси. Днес и утре приливната вълна на пълнолунието ще напълни с ревящи гърла родилните домове. Да не се правят операции свързани с вероятност за голяма кръвозагуба.

Източник: Агенция „Монитор“

Подобни статии

Top