Хороскоп за 4 октомври - DC news

Хороскоп за 4 октомври

ОВЕН

Денят е неблагоприятен за финансови операции. Намалете деловата активност, за да избегнете материални загуби. През първата половина от деня са възможни разногласия с шефа или колегите. По-късно през деня обърнете внимание на семейството си. Не прекалявайте с изискванията си към близките си, за да не започнете безмислени спорове за днезначителни неща. Ако не отстъпите конфликтът може да се задълбочи за дълго време.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е напрегнат. Не планирайте нищо предварително и не насилвайте нещата. Всичко ще стане, когато му дойде времето. Проявете емоционална гъвкавост и тактичност в отношенията и контактите си с другите. Вашата енергия и работоспособност ще повлияят положително на резултатите от работата ви. В семейството ви назряват сериозни конфликти заради вашата безпочвена ревност и липса на доверие към партньора.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете честни към себе си и близките си хора. Иска ви се да контролирате и да променяте нещата около вас. Опитайте се да нормализирате ситуацията с финансите. В противен случай ще се окажете в незавидно положение. Отделете време за среща с изкуството и наслаждение от прекрасното. Еднообразната и безинтересна работа не е за вас. Независимо от всички трудности и препятствия по пътя ви запазете спокойствие и нещата ще се наредят.

РАК

Независимо от всичко случващо се днес, вие ще се чувствате добре. Успешно ще довършите проектите си и ще се справите с всички задачи. Не се разкъсвайте и потърсете помощта на колегите си. Така ще се справите успешно. Финансовите ви средства позволяват вечерта да се забавлявате както ви се иска. Нощни клубове, театър или изложба, каквото изберете ще ви достави удоволствие.

ЛЪВ

Финансовите операции са рисковани, а покупката и продажбата на недвижими имоти е изпълнена с подводни камъни и излишни разходи. В малко позната компания непознати хора може да развалят настроението ви и да хвърлят кал върху репутацията ви. Бъдете предпазливи в контактите си и прекарайте вечерта в уюта на собствения си дом сред най-близките си хора. Възможни са някои битови неуредици или грижи за близък роднина.

ДЕВА

През първата половина от деня разгледайте деловите предложения и довършете започнатото. Не се отвличайте по несъществени детайли, за да не изпуснете главното. Бъдете сдържани в харченето. Денят е неблагоприятен за покупки. В спора с любимия бъдете сдържани и не се поддавайте на провокации. За съжаление при много двойки разривът е неизбежен. Съвместният живот не е лесно нещо и трябва да се научите на това.

ВЕЗНИ

Днес сте в плен на фантазиите, което не се отразява особено добра на работата ви. Още повече,че имате неотложни задачи, с които трябва да приключите до вечерта. Пред вас се откриват нови перспективи. Започнете да мислите и действате едновременно в няколко направления. Ще се наложи да проверите уменията си в общуването и в бизнеса. Обърнете внимание на децата си. Те се нуждаят от вас сега.

СКОРПИОН

Преценявайте и обмисляйте внимателно всичките си бизнес решения. Дори ако предложенията ви се струват много привлекателни не бързайте да поставяте подписа си. Ползотворни срещи, успех и признание очакват тези от вас, които се занимават с творческа дейност. Другите може да компенсират с творчески подход към задачите. В личния си живот също бъдете предпазливи. Не се осланяйте на интуицията си, а трезво преценявайте всяка ситуация.

СТРЕЛЕЦ

Появяват се нови партньори, романтични увлечения и разнообразни срещи и контакти. Поставете се на мястото на другите и погледнете на света и през техните очи. Тогава нещата ще се развият добре за вас. Съвместните проекти ще донесат печалба. В семейството нещата вървят гладко и спокойно, което не може да се каже за финансите ви. Не разчитайте на успех в рисковани дела или хазартни игри – финансовите загуби са сигурни.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни на работното място. Най-малкият пропуск може да има неприятни последици. И без това шефовете са решили да съкращават работните места. Вашият дом може да се окаже притегателно място за приятели и интересни посетители. Постарайте се да привлечете подходящите хора. Благоприятен ден за покупки, но не търсете бижута и камъни. За да се чувствате бодри и енергични водете по-здравословен начин на живот.

ВОДОЛЕЙ

Откриват се нови перспективи, които ще променят плановете ви. Не отказвайте помощ от приятели, влиятелни лица и покровители. Тяхната подкрепа ще е решаваща за успеха ви. През втората половина от деня неприятно известие, свързано с близки хора, ще ви разтревожи. Проблемът може да се задълбочи.

РИБИ

Бремето на съмненията и тежки разочарования не ви позволява да се отпуснете. Ако се съмнявате в правотата си, във взетото решение или близкия човек се доверете на интуицията си. Не се измъчвайте с мрачни размишления. Не е изключено оригинално предложение на бизнес партньор може да стане причина за промяна на жизнения ви статус.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top