Хороскоп на коварството: На какво сме способни, според зодията?

КОЗИРОГ
Коварство на Козерога се крие в кова, че никой не очаква от него да е коварен. И това е нормално: представителите на тази зодия нямат време за такива глупости, затова и не ги планират. Но всичко се получава от самосебе си. Например, Козирозите са много коварни в любовта. Ако жената Козирог е решила, че й е нужен мъж, много бързо ще състави план от 100 точки, с които може да го завоюва. И ще започне да го изпълнява. Но в момента, в който нещастникът разбере, че не може да живее без нея, тя ще го зареже.

ВОДОЛЕЙ
Коварните Водолеи са като куфар с двойно дъно. Те са самата доброта: струва ти се, че нищо не е възможно да ги засегне, че никога не се обиждат,  и на никому не желаят зло. Всъщност всичко помнят. Всичко! Просто са много чувствителни натури и умеят да подбират правилно ситуацията. Но на практика са изключително злопаметни.

РИБИ
Рибите са най-коварния знак на зодиака. Злите гении, йезуити, Макиавели… Всичко това са те. Рибите са еднакво любезни и с тези, които обичат искрено, и с тези, които смятат да предадат вероломно. При това никога няма да дадат повод да ги запозодреш в черното коварство. Те просто ще оплетат изкусно интригата и нещастникът, обект на злобния замисъл, ще скочи директно от скалата. Защото той внезапно е разбрал, че наоколо всички са врагове и всички го ненавиждат. Само Рибката е добър и свестен човек, но това е толкова малко…

ОВЕН
Овните много рядко са коварни, защото обикновено разбират, че съдбата не им е дала таланта „злоба“. Освен това Овните просто не са достатъчно издържливи. За щастие. Или за нещастие. Коварните планове на Овена се влачат зад него като парашута след Щирлиц, затова е много лесно да се запазите от неговото вероломство. Виж, ако Овенът реши да действа направо, мислете му.

ТЕЛЕЦ
Коварството на Телеца е в изненадата. Той много иска да бъде добър и всъщност е такъв. А също е умен и силен. Затова околните безсрамно му се качват на могъщата шия и се разполагат удобно на нея, а Телецът ги влачи всичките мълчаливо. Но някой ден му идва отгоре и слага край на всичко. Тогава се пролива кръв! В най-добрия случай. В най-лошия – всичко наоколо се превръща в радиоактивна пустиня. Тези, които са успели да оживеят, след това дълго ходят на психоаналитик и се оплакват от Телеца.

БЛИЗНАЦИ
Коварството на Близнаците е в това, че те никога не замислят никакво коварство. Малките пакости Близнаците не ги смятат, защото са прекалено малки. А ако хванеш Близнак във реализация на наистина черен замисъл, той ще примигне с очи и ще каже: „Не бях аз!“. И наистина, не е той. Просто някоя от неговите други субличности. Трябва да е ясно, че тази субличност не само е коварна, но и лъжлива.

РАК
Ракът е тънък манипулатор. Никога няма да го заподозреш в коварство, защото той обича безумно близките си, а неблизките са му абсолюнто безразлични. За какво тогава да замисля някакво коварство спрямо тях? Наистина няма да се получи. Най-хубавото е, че ако Ракът заобича някого, ще му стане като родна майка. И това е. Няма къде да се скриеш от него. И въобще, ако се свържеш с Рак, до края на дните си ще играеш по свирката му.

ЛЪВ
Коварството на Лъвовете е най-честното в света коварство. Лъвовете нямат и най-малкото желание да унижават някого, чуждите страдания не им доставят удоволствие, а да си отмъщават, по тяхно мнение е дребнаво. Лъвовете искат само едно – да издигнат трона си още малко по-високо. Затова коварният Лъв си набелязва перспективна жертва, приближава я до себе си, въвежда я във висшето бощество и я оставя любезно да се върти там. В момента, в който жертвата достигне до някакъв успех, Лъвът мигом си присвоява всички заслуги. И дори не можеш да кажеш, че е незаслужено, в това е и коварството.

ДЕВА
Целувката на Юда? Не сте ли чували? За Девите това е съвсем просто. Девата е не просто хитър йезуит, Тя е опитен кукловод. В главата й се крият множество сценарии, по които трябва да живеят всички околни. Девата умело ги направлява и незабелязано се любува на резултата. Тези, които разберак за какво става дума, признават, че са лоши кукли и подлежат на брак. Но обикновено никой не разбира. Защото Девата  манипулира околните не заради изгода, а заради удоволствие. И защото й харесва.

ВЕЗНИ
Везните изобщо не са коварни. Въбоще. Защото са прекалено благородни и прекалено чувствителни. Първата работа на Везните е да поставят себе си на мястото на възможната жертва, да си представи цялата ситуация до най-дребните подробности и да изпита цялата гама чувства, които ще изпитат несправедливо обвинените: цялата обида, болка и самосъжаление. И решаева, че това е прекалено жестоко. Но ако Везните все пак се решат на коварство, то ще бъде чисто и детско: „Не ми вземай играчките и не ползвай нощното ми гърне!“ Това е максимумът.

СКОРПИОН
Коварството на Скорпиона се ражда преди него. Той даже не се сеща да замисля коварство, просто така си живее. Злокобни планове, изящни ходове, хитри манипулации – всичко това не е злоба, просто е начин да се отпуснат. Не може да не обръщате внимание, защото няма къде да се денете. Който е попаднал на въдицата на Скорпиона, е обречен да се люлее на нея до края на дните си. Това обаче не е най-страшното. Най-страшното е да минеш на Скорпиона път. Защото в този случай вроденото му коварство усилва другото му вродено качество – неговата безжалостност.

СТРЕЛЕЦ
Коварството на Стрелеца е в неговата откритост. Ако той реши изведнъж да предаде някого вероломно, то първо ще разкаже за това на своите приятели. Защото всичко това е толкова интересно да се обсъди! Заедно да строят хитри планове, да обмислят детайлите. Всъщност с това Стрелецът се успокоява и изведнъж разбира, че коварството не е за него и всъщност го мързи. Проблемът е, че многобройните приятели на Стрелеца някак си не разбират това. И с неговото име на уста тръгват по пътеката на войната. А това всъщност е гигантска армия. На практика нямате шансове.

Подобни статии

Top