Хороскоп на най-важните мъжки недостатъци

Искаш ли да узнаеш каква неприятна изненада може да ти поднесе мъжа, с когото тепърва започваш връзка? Виж хороскопа на най-важните мъжки недостатъци!

КОЗИРОГ
Козирогът е сухар по принцип. Емоционалният му диапазон е като на мъртъв опосум, чувството му за хумор е на същото ниво. Но най-неприятното не е това. Най-лошото е, че Козирогът помни всичко. Винаги. И с равен глас напомня – разбира се пред хората, че ръцете ти са златни, но се намират в едно особено място… И че на теб изобщо никой не трябва да се доверява като готвач, защото нищо не можеш да направиш, въобще ужас! А всъщност ти само си изпуснала млякото и то е кипнало.

ВОДОЛЕЙ
Водолеят вярва, че винаги е прав. Защото е бог или поне е Избраният. Именно затова Водолеят е лека плячка за всички сектанти. А ако Водолеят не е глупак и не иска да тръгва на йога, примерно, все пак никаква радост няма да ти донесе. Ще си направи Фейсбук профил и в него ще мърмори за това, че пътищата се строят от глупаци, при това с ръце отзад. Затова по тези пътища пътуват само магарета в коли на изплащане, крачат кокошки с леопардови ботуши на токчета. Само Водолеят е умен и красив – като пример за всички.

РИБИ
Рибите лъжат така, както дишат. Т.е. не вдъхновено и с огън, а съвършено естествено, просто между другото. Да хванеш Рибата в лъжа е абсолютно невъзможно, защото тя лъже за всичко. Ако попиташ мъжа Риба защо не е купил хляб, ще чуеш вледеняваща кръвта история за това как са го похитили извънземни. И, което е най-интересно, историята ще звучи абсолютно правдоподобно. Има само един начин да хванеш Рибите в лъжа – да ги накараш да разкажат за себе си. За себе си Рибите не говорят истината никога. По принцип.

ОВЕН
Овенът е събрал в себе си всички основни мъжки пороци: упорит като козел, мисли се за последния „истински мъж“, сексист, шовинист и алкохолик. Неудачник, разбира се, защото не можеш да го научиш на нищо. Той вярва, че трябва смело да се хвърля в работата и да става каквото ще. Но после обича да разказва за обстоятелствата и обикновено те са такива: „Взехме веднъж с момчетата седем литра ракия…“ Характерно за Овена е, че той определено смята това за истинска мъжка доблест.

ТЕЛЕЦ
Телецът е мъжът-бобър. Спокоен и положителен. Верен, добър, земен. Дава всичко за дома, за семейството. При тъщата, на вилата, в мола – изобщо не се чуди, той с удоволствие ще каже, че е е „За“ и ще отговори: „Разбира се, тръгваме!“. На практика Телецът е невероятно фееричен, но много тъжен персонаж. Можеш без да искаш да изкълчиш челюстта си от опитите да сдържиш прозявката си, която те наляга в момента, в който Телецът отвори уста и каже: „Дай да поговорим за бъдещето ни!“. Няма такава скука!

БЛИЗНАЦИ
Мъжът Близнаци е клинично инфантилен. При това не е мамино синче, изобщо не е такъв! Той е онова прекрасно момче-зайче, което категорично не може да изгради сериозни взаимоотношения. Затова пък е способен да хвърли яйце в работещ вентилатор, да сложи лампа в микровълнова печка или да си сипе разслабително в кафето. Просто, за да види какво ще стане.

РАК
Ракът е идеалният мъж: той е умен и красив, има прекрасно чувство за хумор, умее да ухажва красиво, а най-вече  веднага ти дава да разбереш, че връзката ви е завинаги. Не е необходимо да го влачиш към гражданското, той вече е купил пръстен и планира да ти направи предложение като в красива мелодрама. Изобщо, животът с мъжа Рак е идеалният живот. По принцип. Но до този момент, в който мандалото не хлопне. Ако оживееш след това, ще разбереш, че всъщност той е алкохолик, обича хазарта, развей прах, с широки пръсти и т.н.

ЛЪВ
Лъвът е типичен егоист и високомерен мерзавец. Надут балон. И тъй като няма нито достатъчно ум, нито фантазия, целият му ресурс е отишъл, за да създаде образа: „О, вижте колко съм готин!“. На тези, които подозират, че това не е така, Лъвът е смъртно обиден и жестоко им отмъщава. При това даже не сам /той все пак е благороден/, а с помощта на тези наивници, които продължават истински да вярват в това, че Лъвът е изключително готин.

ДЕВА
Девата е луд педант. Ако ти се е случило да се окажеш в леглото с мъж, който преди секс сваля боксерките си и акуратно ги сгъва, не се възхищавай и не си спомняй за мистър Дарси, защото всъщност Девата повече напомня на Ханибал Лектър. Той акуратно ще отвори черепа ти и ще изяде мозъка ти, поливайки го с великолепно Кианти,  в случай, че посмееш да поставиш чинията в миялната машина не както трябва.

ВЕЗНИ
Мъжът Везни е като мъртвец. Защото ако не го побутваш с остен, така ще си и стои красиво и ще се усмихва мълчаливо, и това е всичко. Съвсем всичко. Защото трябва да помисли, да претегли решението си… Това може и да не е лошо, защото мъжете Везни отлично се вписват във всеки интериор и всяка компания. Но трябва да се отчете и факта ,че в леглото Везните трябва да бъдат водени и направлявани.

СКОРПИОН
Класически психопат. Морален садист, злобен и отмъстителен. Изключително очарователен, разбира се, както се полага на всеки маниак. Бихме те посъветвали да не се свързваш с него, но знаем, че това е абсолютно невъзможно. Затова просто се подготви за това, че той първо ще изпие кръвчицата ти като истински вампир, а после изведнъж ще клекне. В този момент, когато Скорпионът започне да се отпуска, просто бягай. Защото иначе ще затънеш така, че няма измъкване.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е патологично ревнив, създаващ проблеми на всеки мъж, който дори само киха до теб. Очите му се наливат с кръв, от ноздрите му излиза пара. И те обвинява: „Как посмя, бе жено?“. Това всъщност не е удивително, тъй като Стрелците са патологично неспособни да съхранят верността си към партньорката. Т.е. изобщо! Стрелецът изменя на своята любима поне два пъти в седмицата. Всеки път с различна жена. Ако той все пак бъде хванат в измяна, ще направи невинна физиономия и ще попита: „А какво толкова е станало? Аз съм мъж, все пак!“

Източник: cosmo.ru

Подобни статии

Top