Хороскоп на съблазнителките

КОЗИРОГ
Козирогът съблазнява по правилата. Именно за Козирозите пишат книги от типа на „Как да съблазниш всеки мъж за пет минути“. Дамите Козирог не само ги четат, но и щателно ги конспектират, а след това прилежно изпълняват всеки пункт. Жертвата на дамата козирог трябва да бъде търпелива, не бива да се поддава на съблазънта до третата среща. В противен случай Козирогът ще реши, че това е някаква неправилна жертва и ще си потърси друга.

В съветите по съблазняване Козирогът никога няма да се усъмни – те всички са абсолютно логични, значи трябва да работят. Всъщност на дамата Козирог просто й е необходим план и колкото повече точки има той, толкова по-добре. „Който бърза – бавно стига“ – това е девизът на Козирога. И тя не вижда никакви причини това правило да не работи и в изкуството на флирта.

ВОДОЛЕЙ
Водолеят съблазнява игриво. Не защото дамата Водолей се притеснява направо да си каже, какво й е на душата, а защото тя иска всичко и при това – веднага. И по много. Да съблазняваш жертва просто така е ужасно скучно: всички тези докосвания, намеци, щателно обмислени жестове – много тъжна история, според мнението на Водолея.

Виж, ако жертвата трябва да бъде объркана, ще бъде много интересно да се наблюдава как нещастникът се опитва да разбере съблазняват ли го, отблъскват ли го или изобщо нищо не се случва? И всъщност какво точно става? Наистина, дамите Водолей са милосърдни, затова жертвата не успява да полудее съвсем. А би могла…

РИБИ
Рибите съблазняват артистично. Всеки мизансцен е щателно обмислен, гласът е поставен по необходимия начин, жестовете са проверени, фразите са отрепетирани. Но ако понаблюдаваме флиртуващата Рибка, може да забележим, че тя съвършено се преобразява: погледът и става по-дълбок, гласът – проникновен, и даже косите ѝ стават по в процеса на съблазняване, а устните стават по пухкави. Направо мистично!

Ако попитате Рибата как го прави, тя просто загадъчно ще се усмихне. А всъщност тайната е проста: когато вампирите се готвят да изсмучат кръвта на някого, им порастват кучешките зъби – точно това се случва и с Рибите.

ОВЕН
Овенът съблазнява открито. Дамите Овен изобщо не разбират защо около такова просто действие се устройват шамански танци с тъпани. Какъв е смисълът? Възрастни хора, а се държат като деца. Естествено всички останали знаци люто завиждат на Овена, защото дамите Овен като че ли могат да получат всеки мъж, без изобщо да правят нещо.

Но всъщност не е съвсем така. Овните полагат много усилия. Опитват се да сдържат огнения си темперамент и да не уплашат жертвата до смърт. Този мъж не става, разбирате ли? Направо и открито му предлагаш връзка, а той се изчервява като колежанка и примигва с очи. Мъже!

ТЕЛЕЦ
Телецът съблазнява напористо. Защото на Телеца е нужно всичко или нищо и при това точно сега. Не, още вчера! Всъщност дамата Телец просто не иска никого да съблазнява, защото вярва, че това не е царска работа. Извинете, не е женска работа. Да съблазнява е работа на мъжа – това е негово задължение. Но ако мъжът не желае да покори Телеца, да се оправя. Телецът не умее да чака. От това той просто подивява.

И съблазнява жертвата си яростно – така, че тя няма и минимален шанс да се отърве. Впрочем, жертвата обикновено и не иска да се отърве, защото дамите Телец са наясно с плътските наслаждения. И да отмъщават също знаят. Изобщо, за жертвата е по-добре да бяга. Защото Телецът първо ще я съблазни, а после ще си спомни, че би трябвало жертвата да е съблазнителя. И тогава, ох!

БЛИЗНАЦИ
Близнаците съблазняват стремително. „Вие сте привлекателен, аз съм дяволски привлекателна. За какво да губим време?“ Дамата Близнаци се запознава с жертвата си и след пет минути вече стои на коленете му и кокетно навежда глава, за да целунат шията й. „Но как?“ – изумяват се всички останали зодии. „Но как?“ – изумена е на сутринта и Близначката.

Всъщност Близнаците просто имат специална полезна субличност – точно за такива случаи. Ако я заловите и разпитате, тя непременно ще обясни: „Ами просто трябва правилно да се усмихваш на жертвата и правилно да разговаряш с нея…“

РАК
Ракът съблазнява пасивно. Раците въобще рядко поглеждат извън своя уютун сапунен мехур, а ако става дума за съблазняване, почти никога не поглеждат. Всичко, което ще направи девойката Рак е да раздава аванси. Който не е забелязал, значи е глупак.

А който все пак е забелязал, ще обсажда непристъпната крепост поне месец. Защото дори и намек за възможна близост струва на дамата Рак огромни усилия, затова сега ѝ е нужно да дойде на себе си. И не, сексът не е начин тя да дойде на себе си!

ЛЪВ
Лъвът съблазнява разкошно. Около него непременно трябва да има публика. Задължително е така, за да може да съблазни не само жертвата си, но и още няколко случайни свидетели. За съжаление Лъвицата рядко намира достойна жертва: всички по някаква странна причина й падат в ръчичките веднага и пълзят към нея на колене, захапали в зъби роза и диамантено колие.

А Лъвицата може да иска да удължи удоволствието! В такъв случай внимателно! Ако Лъвицата е решила да удължи удоволствието от съблазняването, тя ще доведе жертвата си до изстъпление. А след това ще си избере друга. Защото, ако Лъвицата намеква за секс от два часа, сили у жертвата няма да останат. Може дори да се наложи жертвата да търси медицинска помощ. Психологическа също. В крайна сметка – поне други панталони.

ДЕВА
Девата съблазнява отчаяно. Като за последен път. Нищо неподозиращата жертва обикновено идва на себе си чак сутринта и намира в леглото си Девата без гащи. А са били просто на делова вечеря! Всъщност Девата отдавна е набелязала жертвата си, но дълго се е правила, че няма никакви намерения. И че всичко от самосебе си се е случило.

Но нищо не се случва „само“, още повече, че Девите са родени шпиони. И много страдат от това. Струва им се, че ако жертвата не се е досетила (а как да се сети?!), това е краят. Девата ще реши, че повече никога няма да има връзка, о мъка! Затова няма какво да губи…

ВЕЗНИ
Везните съблазняват романтично. Всички останали зодиакални знаци искат да има резултат, а на Везните е нужен самият процес на съблазняване. Като вечни естети, Везните не разбират какъв е смисъла да съблазняват някого, ако отначало не изгубят поне седмица за избор на рокля и прическа, ако не намерят достатъчно красиво място, не запалят свещи и не изберат вино с правилен отенък – ами важно е да бъде красиво!

Нетърпеливите жертви не издържат и още на третия, най-много на петия ден, вече губят представа на какво се радва толкова много дамата Везни: с всичките тези приготовления за какъв секс може да се говори – той ще е просто мъка. Везните съблазняват по цели седмици, щателно обмисляйки всяка среща. Когато жертвата вече изнемогва от страст, Везните най-накрая пристъпват към частта със секса. Но задължително на копринени чаршафи!

СКОРПИОН
Скорпионът съблазнява властно. Работата е в това, че Скорпионите направо излъчват секс и жертвата вече изнемогва от желание, което обаче дамата Скорпион изобщо не забелязва. Затова вариантът у Скорпионите е само един: да хванат жертвата за ръка и да я заведат в леглото. Изключение може да е само жертва Скорпион.

В този случай свидетелите трябва задължително да се снабдят с успокоителни: два Скорпиона, опитващи се да съблазнят другия, генерират толкова сексуална енергия, че да се самираш в близост до тях е абсолютно невъзможно. Е, възможно е, но само ако се чувстваш като маймуна. Тези мили животинки през цялото време се занимават със секс. Те просто така си общуват. А неволен свидетел на флирта на Скорпионите, трябва някак да се държи в ръце. Бедничкият!

СТРЕЛЕЦ
Стрелецът съблазнява с помощта на старото добро динамо. Защото дамата Стрелец е необичайно уверена в себе си, но само в случаите, които не засягат секса. Стрелците през цялото време се съмняват – достатъчно ли са привлекателни, не изглеждат ли глупаво, когато се опитват да съблазнят някого.

Затова по-добре е да използват проверения през вековете метод: ако сработи – жертвата ще падне в мрежите им, ако не сработи – никой няма да заподозре Стрелеца в провален опит да съблазни жертвата си. Да не го заподозре? Всички отдавна вече са разбрали, жертвата също. Но няма желаещи да намекнат на дамата Стрелец, че уловките й са очевидни. Всички искат да живеят дълго, нали?

Източник: cosmo.ru

Подобни статии

Top