Хороскоп на целувката - DC news

Хороскоп на целувката

ОВЕН (21.03-20.04) 

Овните целуват силно, жадно и властно. Те искат всичко и държат да го получат веднага. Въпреки това овенът трудно ще се впусне в горещи целувки на улицата или в автобуса. Едва, когато се чувства защитен и необезпокояван, той/тя ще грабне устните ти – огнено и жадно, за да те остави абсолютно без дъх!

Идеален партньор за целувка: Стрелец, Лъв, Скорпион

ТЕЛЕЦ (21.04-20.05)

Телецът целува точно така, както се чувства в момента. Ако е в добро настроение, устните му са топли и меки. Ако не е в перфектна форма, е бурен и непоколебим. Желанието му за целувки обаче никога не изчезва. Телците толкова обичат ласките, че и сред най-обилната вечеря имат място за един страхотен целувчен десерт. Осигури им го!

Идеален партньор: Везни, Рак, Дева

БЛИЗНАЦИ (21.05-21.06) 

Целувките на близнаците могат да са толкова завладяващи, че да ги усещаш на устните си дни след това! Но и когато става въпрос за ласки, тази зодия често показва и двете си лица – понякога бегли и нежни, понякога – дълбоки и настъпателни. Всъщност никога не знаеш кога как ще се държи близнакът – дали ще постави света в краката ти, или ще избяга.

Идеален партньор за целувка: Водолей, Лъв, Везни

РАК(22.06-22.07)

Целувките на Рака са достойни за Рекордите на Гинес, защото тази зодия е толкова любвеобилна, че нежните ласки никога не са й достатъчни. Истинските си качества обаче Ракът разкрива тогава, когато е сигурен и в твоите и в своите собствени чувства. Бързата целувка не му е по вкуса. Той има нужда от много време и подходящо настроение, за да се наслади.

Идеален партньор за целувка: Риби, Телец, Дева, Скорпион

ЛЪВ (23.07-23.08) 

Има едно нещо, което Лъвът никак не харесва при целувките – половинчатите неща. За него и най-малката и бегла целувчица трябва да е изрепетирана и изиграна перфектно. За щастие няма да ти се налага да играеш, защото Лъвът се справя с такава вещина, че бързо ще те накара да забравиш и репетициите, и публиката около себе си.

Идеален партньор за целувка: Водолей, Стрелец, Скорпион, Везни

ДЕВА (24.08-23.09) 

Девите започват плахо, макар и чувствено, и постепенно целувките им стават все по-бурни и настъпателни. Ласките на една Дева никога не са повърхностни и тя ги ги възприема изключително сериозно, независимо от ситуацията. Все пак винаги има шанс “жабата” в ръцете й да се превърне в истински принц или принцеса.

Идеален партньор за целувка: Козирог, Телец, Риби, Рак

ВЕЗНИ (24.09-23.10) 

По време на целувката устните на Везните танцуват истински чувствен танц. Често те дори използват нежното докосване като тест, за да проверят дали някои им пасва или не съвсем. Според настроението, Везните могат да са нежни и внимателни или бурни и страстни. За тях обаче целувката много рядко е повече от това, което изглежда.

Идеален партньор за целувка: Водолей, Близнаци, Телец

СКОРПИОН (24.10-22.11) 

Скорпионът е ненаситен и винаги си взима това, от което има нужда. Целувките не правят изключение. Който се остави на устните на представител на този знак, ще преживее истински пожар. Скорпионите целуват секси и без всякакви задръжки. Но дори и най-прекрасното докосване на устните за тях е само предварителна игра, защото те копнеят за повече-абсолютно винаги.

Идеален партньор: Телец, Овен, Риби, Лъв

СТРЕЛЕЦ (23.11-21.12)

Никой не владее изкуството на целувката така майсторски, както Стрелците. Елегантността на неговата техника е магическа и ще те накара дълго да я помниш. Имай предвид едно – Стрелецът е ловец, който обича да завладява своята плячка. Колкото по-интересен е ловът, толкова по-добре. И внимавай -целувките на Стрелеца водят до пристрастяване.

Идеален партньор: Водолей, Везни, Близнаци

КОЗИРОГ (22.12-20.01) 

Козирозите целуват вещо- така, че нищо да не липсва на тяхното съкровище. Професионалните техники обаче рядко са тяхна идея. Те се учат от своя партньор. Затова колкото по-голяма фантазия проявиш ти, толкова по-добри ще са и вашите целувки. И не се страхувай-никога няма да се измори, защото Козирозите са много прилежни ученици.

Идеален партньор: Телец, Риби, Рак, Дева

ВОДОЛЕЙ (21.01-19.02) 

Когато става въпрос за целувки, Водолеите са любопитни, страстни и пълни с фантазия. Винаги в търсене на максималното удоволствие те са готови да се впуснат в много необичайни игри с устни и език. Ако приятелят/приятелката ти е Водолей, със сигурност никога няма да скучаеш. Просто целувките му/й няма да ти стигнат.

Идеален партньор за целувки: Овен, Близнаци, Стрелец, Везни

РИБИ (20.02-20.03) 

По време на целувките Рибите показват най-романтичната си страна: чувствена, нежна и изпълнена с копнеж. Те обожават да се гушкат на романтична приглушена светлина до пламъка на ароматни свещи, но предпочитат да оставят инициативата на другия. Искаш да се погушкаш просто ей-така? Не и с Рибите! За тях целувката е съкровено обещание и често началото на истинска любов.

Идеален партньор за целувка: Рак, Козирог, Телец, Дева

 Източник: bis.bg

Подобни статии

Top