Хороскоп само за жени

С какво дамите покоряват мъжете? Това е заложено в месеца на раждане – абсолютно всяка жена има десетки положителни черти и природни дадености, които я правят уникална и неустоима за точните хора.

Януари

Ти си толкова изискана и респектираща, че оставяш мъжете без думи. Освен това имаш изключително красиви и изразителни очи.

Февруари

Потайна жена с невероятна усмивка, която сякаш озарява. Ти си не само предизвикателство, но и гордост за всеки мъж, успял да те спечели.

Март

На теб просто ти е дадена силната способност да привличаш мъжете и да задържиш този, който си избрала. Как го правиш сигурно и най-добрият астролог никога няма да разбере. Природа!

Април

Най-силното ти оръжие е твоята фигура. Чудесна симетрия, апетитни форми. Дори да качиш някой и друг килограм, продължаваш да изглеждаш страшно съблазнително.

Май

Най-много омайваш с начина си на общуване. Знаеш на кой какво да кажеш, за да останеш дълго в мислите му. Много дълго!

Юни

Има някаква невинност в очите ти, дори когато се държиш предизвикателно. Освен това си дарена с висок интелект. Личи си, че нямаш място в категорията „посредствена жена“.

Юли

Толкова си сладка със своята срамежливост, че на човек му идва да те гушне и никога да не те пусне. Ти си от жените, които един мъж без грам колебание би представил на родителите си.

Август

Най-силният афродизиак за мъжете е увереността на една жена. А ти си именно такава! Дори, когато ти е нещо криво, жестовете и поведението ти отново излъчват увереност. Ако не ти се вярва, попитай хората около теб.

Септември

Ти гъделичкаш мъжките инстинкти с твоята недостъпност. Красива жена, която може да даде много. Но не и на всеки!

Октомври

Ами ти си просто по-различна жена. Реакциите, разсъжденията и вижданията ти обикновено изненадват приятно мъжете. Няма шанс да те приемат за поредната кифла. Виждат в теб една стойностна и умна дама.

Ноември

Привличаш с проницателност и силна страст! С теб е като да си играеш с огъня. Знаеш, че е опасно, но не можеш и да устоиш.

Декември

Ти освен добра, си и много искрена. Всеки мъж, на който му е писнало от лицемерни жени, ще даде мило и драго за такава като теб.

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top