Седмичен хороскоп за 11 – 17 януари

Седмичен хороскоп

ОВЕН 21.03 – 20.04

Всичко се нарежда добре – улови момента! Освен това, можеш напълно да се довериш на интуицията си: тя може да ти подскаже много неща. Единственото, което ти е противопоказано през тези дни е самотата. Опитай поне от време на време да гледаш на света през очите на своите близки или брачен партньор.

Така ще можеш да разбереш какво да направиш, за да са хармонични отношенията ти, а съвместният живот да протича спокойно и радостно. За съжаление, не са изключени кавги и несъгласия с твоята половинка: сега си изключително подозрителен и ревнив. Не позволявай на лошото настроение да вземе връх, вярвай в любимия човек!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Вземи юздите на Съдбата в свои ръце и действай. Имай предвид, че вратата към света на успеха може да се затвори, ако се колебаеш и съмняваш. Разчитай на съветите на вътрешния си глас, когато става въпрос за професионално развитие, но намерения интуитивно начин за решаване на проблема, трябва да се анализира.

Важно е да не отлагаш нищо за после, старай се всичко започнато да се доведе до край – или рискуваш да пропуснеш шансове. Бъди упорит и непреклонен, когато става въпрос за твоите професионални интереси.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Най-добре ще се чувстваш в семейния кръг или насаме с любим човек. А на самотните Близнаци ще им доставя удоволствие просто да помечтаят за това колко прекрасен може да бъде семейния живот… Да, подобни настроения са чужди на твоя знак, но все пак понякога те завладяват и не си струва да се съпротивляваш.

Наслаждавай се на състоянието на спокойствие и безметежност. Тези, които вече са създали семейство, е добре да прибавят в живота си малко огън и може да планират посещение на театър, за предпочитане на скандални или спорни представления.

РАК 22.06 – 23.07

Раците почти през цялата седмица ще бъдат фокусирани върху работата си – и с право: моментът е добър за изглаждане на отношенията с колеги и висшестоящи, за създаване на полезни контакти и важни споразумения. Но в събота и неделя е по-добре да направиш пауза: сега не си в най-добрата си форма, имаш недостиг на сили и енергия, така че си отдъхни и се погрижи за собственото си здраве.

Ще можеш да разчиташ на подкрепата на приятели и съмишленици и семейните отношения ще бъдат по-хармонични. А с помощта на връзките си ще можеш да се справиш със стари задължения (не само финансови).

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ще можеш спокойно да си вършиш работата. Никой няма да ти попречи да доведеш до успешен край всичко, което си замислил. Професионално, тази седмица ще бъде за теб не само комфортна, но и успешна.

В личния си живот се опитай да бъдеш по-мъдър. Защото от това, дали ще можеш да правиш компромиси за любимия човек и да не се караш с него, ще зависи душевното ти спокойствие.

ДЕВА 24.08 – 23.09

От понеделник до сряда – времето е доста нервно. Но ти ще усещаш енергиен и духовен подем, така че лесно ще намираш изход и от най-заплетените ситуации. Нестандартният поглед върху нещата ще ти позволи да откриеш нов път към целта, както и допълнителни източници на доходи.

Хората, с които се запознаеш през тези дни, може да станат твои приятели и сътрудници. Дерзай и ще можеш да разчиташ на късмет.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ще бъдеш изпълнен с оригинални идеи. Но за да се превърнат в реалност, трябва да планираш предварително въплъщението им в живота.

Като цяло, през този период, се старай да обмисляш всяка стъпка, за да не допускаш грешки и да не съжаляваш за загубата на време. И имай предвид, че съветите на другите хора не винаги са от полза.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Във финансовата сфера не решавай нищо набързо: дай си време, за да анализираш ситуацията и да претеглиш всички „за“ и „против“. Дори ако в момента си парично затруднен, не се измъчвай от безпокойство за утрешния ден: много скоро, нещата ще се подобрят. Запаси се с търпение, цени това, което ти дава животът тук и сега.

Да дребните неща не си струва да се хабят сили и нерви. В личен план има вероятност от романтично запознанство: най-вероятно, по време на път или на обществено място. Сега си в отлична форма и лесно ще очароваш човека, който ти хареса. Не се налага нищо да правиш: просто бъди себе си и със сигурност ще те забележи този, за който мечтаеш.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През този период Късметът е на твоя страна, така че незабавно започни да изпълняваш някои свои планове. Ако си достатъчно активен и енергичен, ако си творчески настроен, ще имаш невероятен шанс.

В любовната сфера се очертава нова връзка. При това, тези взаимоотношения могат да бъдат доста успешни.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Стари дела, решаването на които дълго си отлагал, ще напомнят за себе си. Не са изключени и внушителни загуби: дръж чантата си под наблюдение, за да ги избегнеш.

В любовната сфера, някои Козирози са на кръстопът: дали да сложат край на връзката си или да се опитат да я съживят. Вслушай се в гласа на сърцето си. То знае всичко.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

На някои Водолеи може да им се стори, че в живота им е настъпил черен период. Натрупалите се незначителни проблеми в работата и в личния живот може сериозно да подкопаят не само емоционалното им състояние, но и вярата им в човечеството.

Не се поддавай на такова упадъчно настроение – твоите близки ще положат всички усилия, за да те подкрепят и до края на седмицата всичко ще се нареди, а резултатът може да надхвърли очакванията ти.

РИБИ 20.02 – 20.03

Планетите са подредени така, че да ти дадат възможност да покажеш най-добрата си страна. Не пропускай своя шанс!

През цялата седмица трябва да си нащрек: бъди готов за неочаквани и необичайни ситуации. Никой не трябва да се съмнява, че в най-трудните условия си в състояние да вземеш бързо и правилно решение.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top