Христо Бонев: Марселиньо ще ни помогне много!

12919134_1735671603315896_2070389066_n

Бившият селекционер на националния отбор и славен футболист Христо Бонев се надява, че добрите игри и резултати на тима ни ще продължат.

„Много положителни емоции ни донесоха националите с двубоите с Португалия и Македония. След толкова загуби и слаби игри сега най-после печелим. Преди показваното от момчетата нямаше нищо общо с българския дух. Видяхме два силни мача, което не се случва всеки ден. Футболистите ни вдъхнаха надежди и сега трябва да ги подплатят. Взехме кройката, трябва да шием“, коментира пред „Тема Спорт“ Бонев.

„Не трябва да се главозамайваме. Мисля, че добре знаем къде ни е мястото. Марселиньо се включи страхотно. Ще ни помогне много. Не хвърчи в облаците, а е здраво стъпил на земята. Резултатите ще дойдат. Решението Петев да остане начело на националния отбор бе мъдро“, добави Бонев.

„За съжаление добрите резултати на мъжете бяха помрачени от слабите игри на младежите и юношите. Да не кажа и по-тежка дума – срамни. Докарваме нещата до едно положение и нищо повече“, завърши последният треньор, класирал България на световно първенство – Франция 1998 година.

Снимка: tribunaplovdiv.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top