Христо Калчев от ГЕРБ преобразява Бачково

„Започвам още от утре с облагородяване на селото, с неща, които изискват повече личен труд и много малко финанси. Почистване на градинки и обществени места, засаждане на цветя, за да изглежда селото по-приветливо.“ Това каза новоизбраният кмет на село Бачково Христо Калчев на пресконференция в офиса на ГЕРБ Пловдив област.

„Кандидатирах се, защото има много неща, които могат да се подобрят в селото и то да стане още по -привлекателно и за местните и за туристите“, каза още Калчев.

В подкрепа на новия кмет на Бачково Христо Калчев на пресконференцията дойде народният представител от ГЕРБ Силвия Хубенова. Кандидатът на ГЕРБ за  кмет  на Ново Железаре, който отива на балотаж на 20 март, бе придружаван от общинският ръководител на ГЕРБ – Хисаря Бойко Гавраилов.

„Христо Калчев е амбициозен и разумен човек, който ще прави всичко, с което се захване със сърце и ще възроди Бачково, бе категорична Силвия Хубенова. Ние от ПП ГЕРБ  – и аз и общинските съветници, стоим твърдо зад него и ще му помагаме с каквото е необходимо“, добави още Силвия Хубенова.

От своя страна новоизбраният кмет увери присъстващите, че ще работи и за по-доброто развитие на поклонническия туризъм, за решаването на проблемите с водата и електрическото захранване на селото и с обновяването на инфраструктурата.

„Заради остарялата ВиК мрежа има близо 60 % загуба на вода, каза Силвия Хубенова и ще направим всичко възможно да намерим  с Христо Калчев начини за подмяна на тръбите, най -вероятно това ще се случи с проект към ПУДООС“,  допълни още тя.

„Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Ново Железаре не успя от първия път  на частичните избори да стане кмет, но ще вложим всичките си усиля това да се случи на 20 март, защото той е подходящият човек за този пост“, каза на пресконференцията общинският ръководител на ГЕРБ – Хисаря Бойко Гаврилов. Той е с опит на кмет три мандата и направи много за селото. Сега е време да му се даде шанс да продължи си видимите резултати и да свърши зъпочнатото.

 

Подобни статии

Top