Христо Крушарски аут от битката за БФС

Шефът на Локо и легендата Христо Бонев ще подкрепят Михаил Касабов, тримата са имали среща вчера в Пловдив, Крушарски с ново култово изказване

Очаква се в следващите дни шефът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски да се оттегли от борбата за президентския пост в БФС, като обяви подкрепата си за Михаил Касабов.

Това е било договорено на специална среща в Новотела в Пловдив вчера следобeд, пише Novsport. В разговорите е участвал и легендата на Локо и българския футбол Христо Бонев.

Касабов, който изгледа на живо двубоя Крумовград – Ботев (2:1) в „Коматево“, се е срещнал с Крушарски и Бонев. Стигнало се е до договорка изпълняващият длъжността президент на БФС в момента да бъде подкрепен. Очаква се кандидатурата на Михаил Касабов да бъде издигната официално през следващата седмица.

В същото време Христо Крушарски направи ново култово изказване като гост на gospodari.com заедно с президента на Славия Венцеслав Стефанов.

„Най-доброто ще е да се борим заедно със Славия за Европа“, каза Крушарски.

Относно продажбата на играчи и недоволството на Томаш от този ход бизнесменът коментира:

„Имаме стока – изкарваме я на пазара и продаваме. Какво да правим иначе, да чакаме да залежи и да я заровим в земята.

Футболът е предприятие – да произвежда, да продава и да са самоиздържа. Ако някой иска да си тръгва, не съм човекът, който ще го спре. Какво значи разпродажба?! Кого сме продали и за какво? Има оферти за хора, които сме ги създали, и какво, да чакам да им свърши договорът и да си тръгнат без пари. Аз се нагледах на тези действия в последните осем години. Най-голямото зло са прословутите мениджъри, които не са създали нищо, а са се наредили на опашката само да лапат. С Томаш разправиите са точно на тази тема. Тези, които им изтичат договорите, да си седнат на пейката, ще си им платя заплатите и да ги запечата. Предложил съм му нов договор на Томаш”, добави Крушарски.

Източник: Тема спорт, Novsport, Gospodari.com