Христо Крушарски продължава обиколката си в Аржентина (СНИМКИ)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски продължава обиколката си в Аржентина, където има фабрика. Той е в компанията на бившия футболист на Славия и националния отбор и сегашен спортно-технически директор на Локомотив (София) Чавдар Цветков. Двамата търсят подходящи попълнения за „черно-белите“, като посетиха и някои емблематични места като митичния стадион „Ла Бомбонера“, където е домът на Бока Хуниорс и на легендата Диего Марадона.

На Великден босът се чукна с боядисани яйца с хора от Фондацията за приятелство между България и Аржентина, както и с един от феновете на Локо – Георги Диминов. Той в момента живее в южноамериканската държава, но не е забравил великите мачове на своите любимци Христо Бонев. Той бе на специалната среща в хотел „Шератон“ в Буенос Айрес“ и получи от Крушарски луканка и българско сирене.

В тяхната компания тези дни е и българина Асен Миланов от голямата медийна компания „ARTstr8“ и приятел на покойния шеф на БОК Иван Славков-Батето.

„Българска територия“, написа Христо Крушарски под последната им снимка с Чавдар Цветков на входа на българско имение в Аржентина с нашия трибагреник и с аржентинското знаме отпред.

„Сложете и едно знаме на Локо“, веднага ги посъветваха от Пловдив, а Крушарски прие с охота идеята.

Снимки: Фейсбук

Подобни статии

Top