Хубавият секс зависи от леглото

sex_poza

Сексът зависи от химията между мъжа и жената, но неговото качество може да бъде подобрено допълнително с помощта на ритуали на китайското учение фън шуй.

Експерти по източна метафизика обясняват, че за засилването на сексуалната енергия трябват само няколко лесни промени в спалнята. Най-важната сред тях е леглото да бъде в сектора на любовта в стаята. Въпросната зона се намира от входната врата направо и вдясно.

Креватът да се постави така, че да се стига до него и от двете страни. Ако човек се чувства самотен, трябва да изхвърли всичко символизиращо единичността като например снимка или картина с един човек, както и вази с едно цвете.

Препоръчително е да се махне от сектора на любовта и всичко, което отклонява вниманието като тренажор, телевизор, компютър и т.н.

Предметите с остри ъгли и ръбове също нямат място там, защото държат човека нащрек. Не трябва да се забравя обаче, че където и да се намира леглото, най-важното за хубавия секс е партньорите да споделят с желание миговете между чаршафите.

Източник: vsekiden.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top