Цвети излиза на сингъл, Гришо на двойки в Индиън Уелс

Цветана Пиронкова ще срещне поставената под №12 Тимеа Бачински във втория кръг на турнира в Индиън Уелс. Нейният мач е втори на корт №5. Първата среща от 21:00 е между Жоао Соуса и Федерико Делбонис и след нейния край около 22:30-23:00 на корта ще излезе и първата ни ракета при дамите в търсене на втора победа на тазгодишното издание на турнира. Пиронкова и Бачински са играли веднъж помежду си, като победата е за Цвети, но мачът е от далечната вече 2007-а година.

Григор Димитров и опитният Макс Мирни ще започнат участието си в турнира на двойки срещу седмите поставени в основната схема французи Пиер-Юг Ербер и Никола Маю, а срещата е четвърта на корт №7 и ще започне около 01:30-02:00 след полунощ. При успех, на осминафиналите българо-беларуският дует може да срещне специалиститите при каретата Нестор/Щепанек или Рам/Клаасен.

В днешния ден на Ценралния корт ще видим още Анди Мъри, Стан Вавринка, Томаш Бердих ще започне участието си срещу Хуан Мартин дел Потро, Анджелик Кербер и Ана Иванович.

Снимка: tennis24.bg

Подобни статии

Top