Цвети Пиронкова дава рецептата си за успех

cveti

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова ще даде рецептата си за успех като специален гост на събитие със същото име, организирано от „Трибуна Спортклуб”, Сдружение „Тук-Там“, фондация „Заедно в час“ и с подкрепата на Община Пловдив.

„Скъпи приятели, имаме огромното удоволствие да ви съобщим, че Организация „Трибуна Спортклуб“ става партньор на събитието „Рецепти за успех“, чийто първи гост ще е един от символите на женския тенис в България – Цвети Пиронкова.

Като продукт на школата на ТК „Локомотив“ Цвети е безспорно един от спортистите, каращи ни да се гордеем с името на любимия ни клуб. В тази връзка от името на нашата организация ще й бъде връчена наградата „Бесо“, давана на хора, допринесли с делата си за успехите и прославянето на локомотивското дело в България и по света.

Организация „Трибуна Спортклуб“ кани всички локомотивци да станат част от това страхотно събитие, което ще се проведе на 21.11.2015 от 19:00 часа в Дом на културата „Борис Христов“, пише на фейсбук страницата на събитието.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top