Цветът на очите определя характера на човека

Цветът на очите може да разкаже много за характера на човека. При избора на спътник в живота цветът на очите има огромно значение, тъй като в него са скрити много от чертите на характера.

Ако вашите очи са със син или наситеносин цвят, то вие сте много романтична натура. Колкото по-дълбок е цвета, толкова е по-висока вашата самооценка и по-голям егоизмът ви.

Идеалният спътник в живота за вас ще бъде синеок, или човек с кафяви очи. Със зеленооки и сивооки партньори има вероятност за постоянни конфликти.

Ако вашите очи са със сив цвят, то вие спадате към този тип хора, които постигат всичко с труд и упорство. Пълни сте с енергия и я използвате за достигане на своите цели.

Идеален спътник за вас  ще бъде човек с кафяви очи. Той с удоволствие ще ви помогне да изразходвате излишъка от енергия.

Ако очите ви са кафяви, то вие сте много мъдър, привлекателен човек. Притежателите на светлокафяви очи са обидчиви, трудолюбиви, изпълнителни, надеждни, а тези с тъмнокафяви са избухливи, весели и остроумни.  Не е задължително да осъществявате своите проекти със собствените си ръце.

Със своята привлекателност можете да накарате някой друг да изпълни всяка ваша задача. Имиджът ви трябва да бъде идеален. Най-добрият избор за вас би станал човек със сиви очи.

Ако вашите очи са със зелен цвят, то вие сте именно този човек, който се опитва да намери във всички „златната среда“. Главната цел на живота ви е да достигнете съгласие сами със себе си. Вие се стремите към това, да се гордеят с вас, доколкото това ще ви донесе истинско щастие.

Хората със зелени очи са изключително взискателни към околните. Най-добрия спътник за вас ще бъде човек, в чиито очи присъства зеления цвят.

По материали от руския печат. 

Подобни статии

Top