ЦСКА наказа Левски с 3:0, Стойчо уцелен със снежна топка, “сините” нахлуха! (СНИМКИ) - DC news

ЦСКА наказа Левски с 3:0, Стойчо уцелен със снежна топка, “сините” нахлуха! (СНИМКИ)

ЦСКА наказа Левски с класическото 3:0 въпреки заснежения терен и трудните атмосферни условия за игра в мач, съпътстван от хулигански прояви на феновете.

Тони Силва откри резултата в 22-ата минута след разбъркване в наказателното поле след удар на Серхио Буш, който пък удвои в добавеното време на първата част след отличен извеждащ пас на Венцислав Василев. Класиката оформи Борис Галчев в 85-ата минута след асистенция на Буш. Веднага след това “сините” ултраси нахлуха на пистата и едва бяха удържани от частите на полицията и жандармерията.

Още преди началото на дербито 55 ултраси бяха арестувани на път за стадиона, като от повечето бяха иззети ножове и точилки, в това число самурайски мечове и мачете. В 7-ата минута мачът бе прекъснат, след като агитката на “сините” уцели със снежна топка наставникът на “армейците” Стойчо Младенов. Двата щаба и футболистите се нахвърлиха помежду си, а след кратки консултации играта продължи без последствия, а Владимир Гаджев помоли ултрасите да спрат със снежната канонада.

След шестата си поредна победа в дербито ЦСКА събра 32 точки, с 10 пред Лудогорец и с 11 пред Левски.

 

Подобни статии

Top