Цяла България е с нашите волейболисти довечера! Салпаров се завръща!

12167143_1684121121804278_800241112_n

Националният отбор по волейбол излиза тази вечер от 20:45 часа в зала „Арена Армеец” в полуфинал срещу Франция на Европейското първенство. Препълнените трибуни и цяла България пред екраните ще викат за лъвовете на Пламен Константинов, които имат шанс да се класират на финал и да стигнат до медалите на шампионата.

Либерото Теди Салпаров вече е готов да се завърне в игра след контузия, която му попречи да играе на четвъртфинала срещу Германия. Тогава той бе заместен от Владислав Иванов, но опитът и качествата на Салпаров ще бъде необходими срещу победителя от Световната лига. Французите имат 21 победи от 22 мача през настоящия сезон., като ни победиха с 3:0 във финала на Световната лига, Дивизия „Б” във Варна.

„Надявам се приказката да не свършва, защото този отбор заслужава финал. Силно се надявам да успеем да прескочим полуфинала. Аз, откакто съм в националния отбор, не съм играл финал. Печелил съм Шампионската лига, но не съм бил на финал с националния отбор. Тази цялата еуфория, която се създава, ни дава допълнителна увереност и самочувствие да се раздаваме”, заяви Теди Салпаров.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top