Черен петък в Пловдив все пак ще има

Черен петък в Пловдив

Известният като Черен петък (Black Friday) пазарен ден с големи отстъпки, който води началото си от Филаделфия, САЩ, ще се проведе и тази година в някои търговските центрове и електронни магазини у нас. Отстъпки под наслов „Black Friday“ предлагат и някои по-големи търговски вериги в Пловдив. На Главната улица в града вече се появиха няколко промоционални стикери, които анонсират големите отстъпки.

eMag.bg ще предложи на своите потребители хиляди продукти с намаление до 70%. Промоциите започват рано сутринта в петък и ще продължат до полунощ. Един от водещите онлайн шопинг клубове – Trendo.bg, също се включва в Черния петък. Обувки, аксесоари, якета, козметика и бельо ще могат да бъдат закупени на доста ниски цени. До 80% отстъпки правят и Ardes.bg. Лаптопи, смартфони, таблети и всякакви чудеса на техниката може да откриете намалени още от днес.

Ако разгледаме мненията на потребители, възползвали се от Черния петък през 2013-та г., ще открием по-скоро разочарование. „Ужасно много съжалявам, че си изгубих времето да гледам уж намалени неща“, „Само разкарвате хората и ги мамите“, „Това е чиста маркетингова стратегия, намаленията са си обичайните, няма нищо специално за Черния петък“ – това са само част от коментарите в социалните мрежи. И все пак много потребители споделят, че ще пообиколят, току-виж открили намаление, което си струва.

И нещо интересно за любителите на книгите – само в рамките на петъчния ден, книжарница „Хермес” организира големи промоции.  20% отстъпка за всички артикули, 40% отстъпка за всички заглавия на ИК „Хермес“ и до 60% отстъпка за всички заглавия в промозоната.

Подобни статии

Top