Черен петък се задава в Пловдив! Ето къде са най-изгодните оферти

black_friday

Известният като Черен петък (Black Friday) пазарен ден с големи отстъпки, който води началото си от Филаделфия, САЩ, ще се проведе и тази година в някои търговски обекти и електронни магазини у нас.

Ако разгледаме мненията на потребители, възползвали се от Черния петък миналата година, ще открием по-скоро разочарование, отколкото задоволство:

„Съжалявам, че загубих време да търся уж намалени неща“, „Това е просто маркетингова стратегия, намаленията са си обичайните, нищо чак толкова евтино не срещнах“– това са само част от коментарите, които откриваме в социалните мрежи.

И все пак много потребители споделят, че и тази година ще се възползват от „черния петък“, за да се сдобият с нова придобивка на сравнително ниска цена.

И за да сме максимално полезни ето къде може да се възползвате от намаления този петък.

28 ноември ще бъде празник за всички любители на книгите. Артикули с до 60% отстъпка ще се предлагат във всички книжарници „Хермес“ в страната.

Всички артикули в книжарниците ще бъдат с 20% отстъпка. Всички заглавия на Издателска къща „Хермес“ ще се предлагат с 40% намаление. А най-големи ще бъдат изненадите в промозоната – с отстъпка до 60%.

 На 27-ми ноември  и Мол „Пловдив“ ще проведе своя Черен петък.  Над 80 обекта в търговския център предлагат до 70% намаление. Магазините отварят врати в 10 часа сутринта и ще очакват клиенти чак до 22 часа.

eMag.bg ще предложи на своите потребители хиляди продукти с намаление. Промоциите започват рано сутринта и ще продължат до полунощ. Но това не бива да ви успокоява – колкото по-ранобудни сте, с толкова по-изгодна покупка ще се сдобиете.

Един от водещите онлайн шопинг клубове – Trendo.bg, също се включва в Черния петък. Обувки, аксесоари, якета, козметика и бельо ще могат да бъдат закупени на доста ниски цени.

Заради „черния петък“ през последните години се забелязва тенденцията ноември да е най-атрактивният месец за поръчки и да надмине по потребителска активност дори празничния декември.

 

 

 

 

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top