„Черно-белият“ фенклуб: Време е на „Лаута“ да дойдат нови лица!

Започнахме сезона зашеметяващо, после се разделихме с невероятни играчи и бойци, но всичко, което не ни убива, ни прави по-силни

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) излезе със специална декларация след края на един противоречив сезон на любимия им отбор. Те изразиха и твърдото си настояване и надежда,, че вече е време клубът да попадне в ръцете на нови лица, които имат амбицията и капацитета да ръководят един от най-големите тимове в България.

Ето цялата декларация:

„Локомотивци,

Благодарим на всички, които не спряха да подкрепят отбора на всички мачове, във всички краища на България!

Изпращаме сезон, в който емоциите бяха на двата полюса. Започнахме зашеметяващо, така, както приляга на голям клуб като Локомотив. На терена редувахме победи и подобрявахме рекорди, а на трибуните секторите едвам ни побираха. Заедно празнувахме и мечтаехме.

Последваха събития, превърнали се за съжаление в традиция през последните години. Разделихме се с невероятни играчи, бойци, които за кратко време спечелиха подкрепата ни със сърцата игра и себераздаване. Но … всичко, което не ни убива, само ни прави по-силни.

Погледите, за пореден път в края на сезона, са изцяло насочени към ръководството и собственика на клуба. Вярваме, че е назрял моментът и в най-кратки срокове на „Лаута“ ще дойдат нови лица, които имат амбициите и капацитета да ръководят един от най-големите клубове в България!

САМО ЛОКО!“