Четвърта сцена на изкуствата в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“

Есенен детски празник под надслов „Рисуваме, танцуваме и пеем – да се веселим умеем“ се проведе по традиция вече  за четвърта поредна година в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Пловдив.

Събитието се организира специално за децата от подготвителните групи на детските градини в Пловдив и областта,а целта е малчуганите да се подготвят за първите им мигове в училище.

Празникът бе открит от директора на училището Таня Николова, която приветства участниците и техните родители.

Гостите и участниците в празника бяха посрещнати с песни от десткия хор „Лоли поп“ към СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Пловдив и танци на ученици от хореографски паралелки на училището.

Децата участници имаха възможност в рамките на един учебен час да демонстрират своите умения в песните, танците и изобразителното изкуство.

Малко по-късно всички деца показаха колко добре могат да рисуват, танцуват и пеят пред техните родители като изложбата от картините нарисувани от децата ще краси училищния коридор през цялата учебна година.

Докато малчуганите работеха, родителите, които присъстваха на празника бяха поканени на презентация свързана с адаптацията на децата от детската градина към училището. В края на тържеството всички участници получиха подаръци.

Подобни статии

Top