Четири знака, че иска да ви напусне

Мъжете не са толкова праволинейни като жените и не винаги са готови да заявят, че се готвят за раздяла. Как да разбере жената, че той иска да си тръгне, а не казва.

Понякога, казват психолози, мъжете предпочитат да създадат такава обстановка около себе си, че жената да реши сама за раздялата, или просто да си събере нещата и да си отиде при мама.

Да погледнем какви са признаците, по които би могло да се съди, че наближава раздяла, която мъжът не е готов да признае:

1. Той престана да се интересува от вашия живот.

Ако в началото на връзката той по всякакъв начин показваше, че вие сте неговата жена и го интересуваше всяка минута от вашия живот, прекарана без него, то след охлаждането той дори може да не попита как вървят вашите работи. Това е невъзможно да не бъде забелязано и задължително е свързано с нещо.

2. Неговите приятели ви игнорират.

Значи те вече знаят за охлаждането във вашите отношения и намеренията на мъжа към вас. Не се опитвайте да ги разпитвате, те няма да признаят нищо.

3. Неоснователна критика.

Вие твърде много сте отслабнали, пораснали, докарвате се или обличате неправилните дрехи. Вълната от критика може да е свързана с желанието да ви обиди и да ви подтикне към разрив. Не всички мъже са готови за истериите или обясненията, които задължително ще последват, ако той съобщи за раздяла.

4. Той престана да търси вашето мнение.

Това говори, че то вече не го интересува. Вие вече не сте сред хората, с които той се съобразява и чието мнение действително е важно.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Top