Четири признака, че той не те заслужава

Разликата между истинска любов със стабилен мъж и страст с неудачник не винаги може да се установи. Както знаем, емоциите често замъгляват преценките ни, а после жестоко си патим от това. Достоен ли е твоят човек за теб? Или по-скоро те използва и ти хаби чувствата и времето? Подготвили сме 4 признака, които са показател, че си с мъж, който не те заслужава.

1. Когато има проблем, той се ослушва

В днешно време доста двойки имат финансови затруднения, а неотложните разходи се трупат. Какво прави той? Вдига рамене и мига на парцали в безпомощност, докато ти набираш някой приятел да ти даде пари назаем. Или пък нещо друго трябва да се свърши, а твоят човек си прави оглушки и отновоангажиментът пада върху теб. Не си и помисляй, че това някога ще се промени!

2. Той не оценява труда ти

Да речем, че отделяш няколко часа да изчистиш вкъщи, а само 5 минути, след като той се прибра, вече е пълна кочина. Ще кажете, че тази причина е дребнава. Всъщност не е! Защото поведението му говори, че не оценяваусилията ти или те приема за даденост. И двете са причина моментално да го зарежеш.

3. Не се съобразява с теб

Ти искаш да излезете с приятели, но той ти казва, че ще си гледа мача на дивана. После предлагаш да отидете на гости на родителите ти, но той, естествено, има по-важни планове. Разбира се, това са само част от редицата обстоятелства, в които само неговите желания са важни. А ти… ти наистина си му „досадна“ с вечната ти мания да му се „налагаш“.

4. Изисква прекалено много от теб

Вярно е, че двойките трябва да си кажат честно какво очакват от връзката си. Вярно е и че отношенията изискват компромиси. Въпросът е, обаче, колко и от кого. Направи си равносметка – от колко неща се отказа в името на любовта ви и от колко той? Ако везните накланят прекалено в твоята посока, да знаеш, че правиш прекалено много за него, а и силно се съмняваме, че той го заслужава!

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top