Чиновници „отнеха“ титлата на Александър Команов

sasho

Александър Команов, който е миналогодишният победител в анкетата Спортист на Пловдив, остана обиден от скандална грешка при представянето му и при гласуването, което го изпрати на петото място за 2015 година.

Той е европейски шампион и световен вицешампион по карате киокушин-кан, но мина с резултатите на брат си Иван, който е и негов личен треньор.

Иван Команов е трети на европейското първенство и 14-и на световното, като преди две години същата история е била сътворена от организаторите на анкетата.

Според тях пък грешката е чисто формална, а оценката за Александър Команов е дадена за истинските му постижения през годината.

„Тъжно е, когато си работил здраво цяла година и с радост отиваш на годишните награди с най-елитните спортисти на Пловдив и да те представят с абсурдни чужди класирания неотговарящи на истината.

Европейска и вицесветовна титла заместени с трето място на европейско. Така бях представен пред елита на Пловдив. Пред всички спортни журналисти. Пред кмета на Пловдив. И, разбира се, пред куп други уважавани гости и приятели…“, коментира Команов.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top