Числата говорят за политическото бъдеще на България - DC news

Числата говорят за политическото бъдеще на България

Нумерологична прогноза

Новият кабинет бе избран на 07.11.2014 г. – в деня на пълната Луна. Това е ден, в който нещо трябва да се приключи, а при нас то започна. Поради тази причина Луната не е на страната на тези, които образуваха правителството, твърди нумерологът Михаил Ковачев.

7 е спасителното число. Но пък изборите са направени в число на деня 4, а по принцип нищо не се започва в такъв ден. 4+7 е равно на 11. 11 е числото на Прозерпина. То е число на победата, но само когато човек работи за общото цяло, а не за себе си. Ако двете единици започнат да си противоречат, те се събират и се получава 3, което означава липса на просперитет.

До края на месец февруари се намираме в годината на Коня. След това се преминава в годината на Козата. Това означава, че до края на февруари, управляващите трябва да се справят с разногласията си, защото след този период влиянието на Козата би ги изправило един срещу друг.

До края на месец март се намираме под влияние на Нептун и кабинетът все още има възможност да се справи с обстановката.  След това обаче влизаме в годината на Сатурн, която предизвиква големи политически проблеми. В тази връзка според нумеролога няма защо да се страхуваме от водни стихии, но хората с хронични заболявания трябва да се грижат за себе си в повишено внимание.

През месец август 2015 ще се струпат много осмици. 8 е любимото число на китайците, винаги в година с число 8 има неразрешими спънки, тъй като това е единственото число без изход. На 8 число може да ни се даде възможност само ако успеем да постигнем единомислие между телесното и духовното.

През 2016 година влизаме в число 9. Това е числото на Марс, характеризира се с военни конфликти и разрешаване на проблемите с помощта на оръжие. Истинското ново начало за цялото човечество ще настъпи през 2017 година, когато влизаме в единица.

 

Подобни статии

Top