Чистка и в Локомотив (Пловдив)

Спортно-техническото ръководство на Локомотив (Пловдив) продължава с чистката в тима. Вчера бе освободен пети футболист. Това е халфът Илиян Йорданов, пише „Тема спорт“.

Решението е доста изненадващо, защото той се върна на „Лаута“ в средата на октомври. Йорданов изигра 4 мача за смърфовете в А група. Явно обаче полузащитникът не е впечатлил в тях старши треньора Христо Колев-Бащата, който се отказва от услугите му.

Играчът вече имаше един период в Локомотив (Пловдив) през 2012 година, откъдето премина в Левски. Преди да се върне при „черно-белите“ през октомври, Илиян Йорданов рита за Денизлиспор.

Новината за освобождаването му бе потвърдена от ръководни фактори на „Лаута“. Преди него пловдивчани се разделиха с трима чужденци – Йоан Ласи-ман, Оливие Боне и Лоик Дюфо, и вратаря Теодор Скорчев.

Старши треньорът Христо Колев има пълен картбланш от собственика Христо Крушарски да освобождава играчи, които прецени. Очаква се до старта на подготовката на 11 януари следващата година клубът да се раздели с поне още един футболист. Бащата иска на първата си тренировка да е наясно с групата за пролетния дял, с която ще разполага.

Подобни статии

Top