Чичовото крещи в съблекалнята, гонят го при нов провал утре - DC news

Чичовото крещи в съблекалнята, гонят го при нов провал утре

Любо Пенев крещял в съблекалнята

Националният селекционер Любослав Пенев е крещял в съблекалнята на своите избранници след загубата от Хърватия с 0:1 в петък вечер. Чичовото е бил предизвикан не само от слабата игра и от поражението след автогол на Николай Бодуров, но и от доволните физиономии на някои от родните звезди, заради това, че са си взели фланелки за спомен от хърватите.

За първи път Пенев си позволи и да критикува футболистите, макар и без да назовава поименно грешниците. Именно поради това се очаква той да направи коренни промени в състава за гостуването на Норвегия в Осло. Нашите заминават днес и довечера ще направят официалната си тренировка там. Именно след нея ще стане ясно дали Любо ще има смелостта да заложи на поне 3-4 нови имена сред титулярите.

Най-лошото обаче е, че Любослав Пенев няма и кой знае колко голям избор, като изключим героите от мача с Азербайджан Венцислав Христов от Берое и отдавна закотвения във втория отбор на Майнц 05 Тодор Неделев. И ако се стигне до нов провал, нищо чудно и главата на Чичовото да падне.

 

Подобни статии

Top