Чудо! Цвети Стоянова вече става на крака! - DC news

Чудо! Цвети Стоянова вече става на крака!

Гимнастичката Цвети Стоянова вече може да става от леглото и прави по няколко крачки. Точно два месеца и един ден, откакто Цвети бе приета в Пирогов. На 14 юни красивата гимнастичка скочи от шестия етаж на блок в „Надежда“, след което започна борба за живот, пише агенция „Блиц“.

Грацията премина през изключителни трудности и оцеля, благодарение на силата си и лекарите, които дадоха всичко от себе си. Персоналът в отделението по неврохирургия я раздвижва, след като изкара повече от два месеца на легло. 21-годишното цвете на родната гимнастика се подобрява значително, но ще трябва още време, за да се възстанови напълно. Проблемите с въгрешните органи притесняваха най-много лекарите в Пирогов, но Цвети успява да пребори и тях.

Преди да заминат за Бразилия съотборничките й я посетиха в болницата, а тя им каза, че ще им стиска палци в Рио.

„Сега най-важното за Цвети е пълното спокойствие и възстановяване. Без излишни посещения, въпроси и коментари. Без допълнително натоварване, което може да й се отрази лошо. Нека оставим лекарите да си вършат работата, а те го правят чудесно“, умоляват лекарите и близките й.

Снимка: blitz.bg

 

Подобни статии

Top