Шакира бра срам в ложата на „Стад дьо франс“ (СНИМКИ)

Шакира вероятно съжалява много, че е кръстила сина си Милан след загубата на Испания от Италия с 0:2 в осминафиналите на Евро 2016. Колумбийската поп дива подкрепяше любимия си Жерард Пике от ложата заедно с двете си деца, брат си Тонино, както и родителите на защитника.

С това обаче хубавите мигове за групата приключиха. Останалото бе срам, а емоционалните реакции на Шакира се превърнаха в истински хит в мрежата. Тя изглеждаше напълно безпомощна на трибуните на „Стад дьо Франс“ и се чудеше къде да си намери място, не вярвайки какво се случва на терена.

Малкият Милан изглеждаше доста заинтригуван от играта на двата отбора и следеше мача с интерес през цялото време. Неговият по-малък брат – 1-годишният Саша, обаче повече се вълнуваше от бутилката с мляко и прекара голяма част от двубоя, сгушен в ръцете на майка си.

В крайна сметка Шакира остана много разочарована, тъй като гаджето й Пике бе фигурант и при двете попадения за „Скуадрата“. Според мнозина испанци обаче вината за загубата е в белия екип, който бил прокобен за националите.

Източник: sportal.bg

Подобни статии

Top