Шарапова избрана за най-привлекателна извън корта (СНИМКИ)

В края 2015 година „Tennis World“ реши да подреди десетте най-привлекателни тенисистки, но когато са извън корта. Без никакво съмнение първа в подреждането е рускинята Мария Шарапова.

„Красота, женственост и изтънченост, в съчетание с мощ, силна воля и несломим характер. Така можем да опишем водачката в нашата класация. Като остава една от най-добрите тенисистки, Мария успява заедно с това да прави бизнес и се явява пример за милиони жени по целия свят“, пише изданието за качествата на Маша.

Второто място е за Каролине Вожняцки. Нейният сезон е определен като „ролъркостър“. Бившата водачка в световната ранглиста не е оставила надежда на своите почитатели, че може да се върне на върха, но ги е радвала с фотосесии за различни издания.

Друга ексводачка в класацията – Ана Иванович, заема престижната трета позиция.

„За сръбкинята 2015-а трудно може да бъде наречена успешна. Ана не успя да спечели нито една титла, но всичко в личния живот на сръбкинята се развива чудесно. Като гледаме нейните снимки, не може да не завидим на нейния избраник Бастиан Швайнщайгер“, пише за нея сайтът.

Световната номер едно Серина Уилямс е поставена на десетото място в подреждането.

Топ 10 на най-привлекателните тенисистки

  1. Мария Шарапова
  2. Каролине Вожняцки
  3. Ана Иванович
  4. Доминика Цибулкова
  5. Южени Бушар
  6. Флавия Пенета
  7. Агниешка Радванска
  8. Гарбине Мугуруса
  9. Каролина Плишкова
  10. Серина Уилямс.

Снимки: Фейсбук

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top