Шведски екип засне визитка на Поли Генова, тя даде интервю за ВВС (ВИДЕО)

Седмици преди началото на „Евровизия 2016“ в България пристигна шведски екип, който засне специална видеовизитка за българския представител в конкурса, съобщиха от БНТ.

Пред многомилионната аудитория на „Евровизия“ Поли Генова ще представи традициите, историята и красотата на България. Тя е избрала да покаже и семейството си, приятелите и музиката, които й дават сила и опора.

В 45-секундното видео ще бъдат събрани вдъхновяващите хора и места за нея. Тя е завела снимачния екип на разходка из центъра на София и Копривщица. Поли е изкачила и Витоша, заедно с трио „Ла ТиДа“. Пред НДК е била с любимите си „Бон бон“, с които остава силно свързана през целия си професионален път.

За видеовизитката Поли Генова е подготвила специална изненада за феновете си, но тя ще остане в тайна до 12 май, когато ще излезе на сцената на „Евровизия 2016“.

При силен интерес снощи е преминал и последният концерт на певицата в Лондон, с който промоционалната обиколка на българската песен за тазгодишното издание на престижния конкурс завърши. Поли Генова се е срещнала и с представители на чуждите медии. Тя е дала специално интервю за Би Би Си и е застанала пред микрофона на известния радиоводещ на Острова Скот Милс. Певицата е разговаряла и с журналисти от Channel 5 – един от най-популярните телевизионни канали в развлекателната индустрия във Великобритания.

В събота Поли Генова е посетила и българското училище към посолството в Лондон, където е била посрещната от учениците в него и българския посланик във Великобритания Константин Димитров.

Снимка: youtube

 

Подобни статии

Top