Шеги и закачки в Славия, Ботев само с една промяна при титулярите - DC news

Шеги и закачки в Славия, Ботев само с една промяна при титулярите

Навръх националния празник 3 март Ботев и Славия ще премерят сили от 14 часа на базата в Коматево. Домакините ще се опитат да сложат край на неуспешната си серия срещу Славия през тази кампания. В първите две срещи през сезона „жълто-черните“ загубиха с 0:1 у дома, а след това с 0:2 в столицата.

Сега възпитаниците на Николай Костов са пределно амбицирани да нанесат поражение на „белите“ и да зарадват с победа верните си привърженици навръх празника. Очаква се в мача да започнат същите титуляри като при гостуването на Пирин (2:2), но само с една промяна. На вратата може да застане Валентин Галев на мястото на Виктор Голас заради допуснатия от него гол в края на срещата в Благоевград.

Славия пък се готви с шеги и закачки в деня преди сблъсъка. До голяма степен доброто настроение на играчите се дължи на треньора Александър Тарханов. Руският спец нареди едва 40-минутно занимание вчера. Според Тарханов обаче неговите футболисти са си свършили работата преди това, а непосредствено преди заниманието им беше направен и едночасов видеоразбор.

„Цял свят играе в толкова натоварен режим, така че не можем да говорим за умора. И тук се говори както в Русия: много мачове, а малко време. Ако и в България слушам това, няма да е много добре“, заяви специалистът пред „7 дни спорт“.

Снимка: focus-sport.net

Подобни статии

Top